Beoordelingen van Ling Tung

5 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.7
5 beoordelingen
datum score
placeholder
Nayeli
Beoordeeld op: onbekend

Niet kwalitatief en niet echt lekker!

Ben gaan afhalen!Vond niet echt lekker!Portie rijst was echt klein!Prijs kwaliteit verhouding slecht!Sorry,maar mij zien ze niet meer terug!Ben uit noodzaak hier terecht gekomen omdat mijn favorieten gesloten waren wegens verlof!

placeholder
Bruno
Beoordeeld op: onbekend
Bruno beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

super ! kwaliteit, bediening, eten en persoonli...

Wok restaurants zijn goed maar bij ling Tung krijg je meer. Een uitstekende maaltijd met goede en verse ingredi├źnten, opgediend door Maurice , een persoonlijk heid met 3 sterren. Een echte aanrader.

Rob
Beoordeeld op: onbekend

Gewoon Chinees restaurant zonder speciale verme...

Gewoon Chinees restaurant zonder speciale vermelding. Je kunt hier aan matige prijzen Chinees eten.

lieve
Beoordeeld op: onbekend

Kent u "ka lei kok" ? Heerlijke kleine loempiaa...

Kent u "ka lei kok" ? Heerlijke kleine loempiaatjes met een lekker gekruide vulling , voor mij zijn ze voor € 5 het top-voorgerecht bij Ling tung in Genk . Maar ook hun chinese omelet of kipgerechten stellen nooit teleur . De beste Chinees van Limburg als u het mij vraagt aan een zeer democratische prijs , zowat € 20 in een verzorgd kader .

katrien
Beoordeeld op: onbekend

Sinds jaar en dag mijn favoriete Chinese Restau...

Sinds jaar en dag mijn favoriete Chinese Restaurant. Heerlijke keuken aan zeer gunstige prijzen. Hun curry is fantastisch en wie houdt van Ribbetjes moet zeker de ribbetje Pekingstijl eens proberen, de saus is om duimen en vingers van af te likken... De bediening is niet overdreven vriendelijk maar wel correct

datum score