Beoordelingen van La Focaccia

189 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
189 beoordelingen
datum score
Stefanie
Beoordeeld op: 10/04/2019
Stefanie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten in een gezellig kader. Beetje chaot...

Lekker eten in een gezellig kader. Beetje chaotisch, misschien te weinig personeel?

Eric B.
Beoordeeld op: 03/04/2019
Eric B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gezellig restaurant met goede menukaart....

Gezellig restaurant met goede menukaart.

Hugo
Beoordeeld op: 10/03/2019
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

wij kozen voor het verrassingsmenu (35€ p.p.)...

wij kozen voor het verrassingsmenu (35€ p.p.) >> dit was voor ons zèèèèèèr lekker en het buikje vol en goede en vlotte bediening

Heidi S.
Beoordeeld op: 10/03/2019
Heidi S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker gegeten, bediening was top! Heel mooi...

Lekker gegeten, bediening was top! Heel mooi interieur!

marleen
Beoordeeld op: 21/01/2019
marleen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Personeel was helemaal niet vriendelijk omdat...

Personeel was helemaal niet vriendelijk omdat we een kadobon hadden. Bij het binnenkomen moesten we zelf vragen voor onze jas weg te hangen. In de aperitief apérol spritz lagen harde pitten die er niet in hoorden. De pasta die we kregen was pasta met spek en olijven. Omdat ik geen spek lustte was er enkel pure tomatensaus met stukjes olijven over mijn pasta. Was echt vies van smaak. Totaal geen aanrader. Toen we betaald hadden moesten we onze jas maar zelf gaan zoeken in de kast, terwijl ze normaal gezien de jas voor ons gaan halen. Dit restaurant kan ik echt niet aanbevelen!

Jean
Beoordeeld op: 12/01/2019
Jean beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening. Lekker en mooi...

Zeer vriendelijke bediening. Lekker en mooi geserveerd eten

Frank D.
Beoordeeld op: 30/12/2018
Frank D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Flexibiliteit van het menu....

Flexibiliteit van het menu.

Christianne K.
Beoordeeld op: 15/12/2018
Christianne K. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was een gezellige avond in fijn gezelschap...

Het was een gezellige avond in fijn gezelschap met heerlijk eten! Altijd weer een feestje om bij La Focaccia te zijn.

Talle V.
Beoordeeld op: 31/10/2018
Talle V. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Leuke zaak maar het eten gekoppeld aan de bon...

Leuke zaak maar het eten gekoppeld aan de bon kan beter. Wel overheerlijk dessert!!!

Martine V.
Beoordeeld op: 22/10/2018
Martine V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer gezellig, tafeltjes niet te dicht bij...

Zeer gezellig, tafeltjes niet te dicht bij elkaar, genoeg tijd tussen voorgerecht en hoofdgerecht maar vooral heel lekker !!!!!!

datum score