Beoordelingen van La Focaccia

200 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
200 beoordelingen
datum score
Edward
Beoordeeld op: 16/06/2019
Edward beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gereserveerd met een Cadeaubox. Wij kregen...

Gereserveerd met een Cadeaubox. Wij kregen een carpaccio en een pastasuggestie van de dag. Carpaccio was in orde. Alleen Iets te droog. Te weinig balsamico. Maar de Pastasuggestie vond ik niet O.K ? Hadden geen keuze, was Penne met spekjes. Zou ik zelf nooit bestellen op kaart.

Claes
Beoordeeld op: 16/06/2019
Claes beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Een Italiaans restaurant dat Spaanse olijfolie...

Een Italiaans restaurant dat Spaanse olijfolie serveert komt al niet super geloofwaardig over, ook de kwaliteit van de gerechten laten te wensen over.

Willem
Beoordeeld op: 30/05/2019
Willem beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige inrichting, vlotte bediening en over...

Gezellige inrichting, vlotte bediening en over 't algemeen zeer lekker eten. Alleen de rundsteak viel tegen van smaak, saus was overheerlijk. Scampi's als voorgerecht en zalm als hoofdgerecht waren heel lekker. Desserts waren ook dik in orde.

Anouk
Beoordeeld op: 26/05/2019
Anouk beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Er was eten en alcohol...

Er was eten en alcohol

Marc
Beoordeeld op: 26/05/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuk aanbod en vriendelijk personeel....

Leuk aanbod en vriendelijk personeel.

Glenn
Beoordeeld op: 26/05/2019
Glenn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Ik vond de verhouding prijs-kwaliteit van de...

Ik vond de verhouding prijs-kwaliteit van de Italiaanse sharing menu niet ok, ik had niet de indruk dat alles vers gemaakt was en sommige dingen kant-en-klaar aangekocht waren. Ook de pasta's die geserveerd werden waren bijzonder basic en vooral de curry-pasta was niet bepaald Italiaans. De huiswijn was ook veel te duur tov de kwaliteit.

Marjon
Beoordeeld op: 25/05/2019
Marjon beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was heel lekker, vriendelijk personeel...

Het was heel lekker, vriendelijk personeel en aangename stoelen!

Jean-Marie
Beoordeeld op: 18/05/2019
Jean-Marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel vriendelijk onthaal, lekker gegeten, goede...

Heel vriendelijk onthaal, lekker gegeten, goede wijn, mooi en gezellig vernieuwd interieur.

Inge
Beoordeeld op: 12/05/2019
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten en no-jito. Vlotte en vriendelijke...

Lekker eten en no-jito. Vlotte en vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar!

Vicky
Beoordeeld op: 12/05/2019
Vicky beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Mooie omgeving, lekker eten, vriendelijke bedie...

Mooie omgeving, lekker eten, vriendelijke bediening. Zeer fijne avond!

datum score