Beoordelingen van Magnific

146 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
146 beoordelingen
datum score
Daisy
Beoordeeld op: 09/03/2020
Daisy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker gegeten...

Heel lekker gegeten

Liesbet
Beoordeeld op: 02/03/2020
Liesbet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel erg lekker, vriendelijke en vlotte bedieni...

Heel erg lekker, vriendelijke en vlotte bediening: een aanrader!!!

Olivier
Beoordeeld op: 29/02/2020
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Zeer lekker Zeer gastvrij Absolute aanrader...

Zeer lekker Zeer gastvrij Absolute aanrader

Joris
Beoordeeld op: 18/02/2020
Joris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer goed: Eten was lekker, aangenaam zitten...

Zeer goed: Eten was lekker, aangenaam zitten aan tafel, goede bediening, eenvoudig online reserveren. prima! Minder goed: Te lange wachttijd (tussen soep en hoofdgerecht van het menu, en tussen hoofdgerecht en dessert), en soms storende happy birthday muziek voor andere tafels.

Rad en Kitty
Beoordeeld op: 17/02/2020
Rad en Kitty beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heerlijke keuken met een goede prijs-kwaliteit...

Heerlijke keuken met een goede prijs-kwaliteit verhouding, aangename en zeer attente bediening in een mooi kader.

Erwin
Beoordeeld op: 09/02/2020
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuke sfeer, Lekker eten en vriendelijke bedien...

Leuke sfeer, Lekker eten en vriendelijke bediening !!!

Ralf
Beoordeeld op: 03/02/2020
Ralf beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Goed eten top service Wij komen heel graag!!...

Goed eten top service Wij komen heel graag!!

Hilde
Beoordeeld op: 25/01/2020
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gezellige zaak Mooi verzorgd en lekker eten,...

Gezellige zaak Mooi verzorgd en lekker eten, ook genoeg Vriendelijke bediening

Marianne
Beoordeeld op: 19/01/2020
Marianne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fijne ontvangst, klantvriendelijk, heerlijk...

Fijne ontvangst, klantvriendelijk, heerlijk eten en een mooie zaak. We hebben een fijne avond uit gehad.

Hanne
Beoordeeld op: 19/01/2020
Hanne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer tevreden. Vriendelijk ontvangen en bediend...

Zeer tevreden. Vriendelijk ontvangen en bediend, heel lekker gegeten in een mooi kader! Alles dik in orde!

datum score