Beoordelingen van Lucie & Jimmy

559 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
559 beoordelingen
datum score
Marina
Beoordeeld op: 25/05/2019
Marina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Had tijdens reserveren geen rauwe bereidingen...

Had tijdens reserveren geen rauwe bereidingen gevraagf en was aanhedacht SUPER

Els
Beoordeeld op: 23/05/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker gegeten en gedronken!...

Zeer lekker gegeten en gedronken!

Mark
Beoordeeld op: 16/05/2019
Mark beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vlotte bediening, ook bij bijbestelling werd...

Vlotte bediening, ook bij bijbestelling werd er onmiddellijk geanticipeerd op de vraag. Alles was tot in de puntjes verzorgd zoals wij het gewend zijn van Lucie & Jimmy. Bedankt voor de heerlijke avond

Thierry P.
Beoordeeld op: 13/05/2019
Thierry P. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We kregen een hartelijk ontvangst. Super lekker...

We kregen een hartelijk ontvangst. Super lekker eten en erg mooi en professioneel gepresenteerd. Bij elk gerecht degelijke uitleg. Aangepaste wijnen die in de smaak vielen. Rustig en aangenaam vertoeven. Wij zullen nog meermaals gaan Lucie en Jimmy zelf erg gastvriendelijk.

Heidi
Beoordeeld op: 13/05/2019
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het was super!!! zoals als altijd! Echt onze...

Het was super!!! zoals als altijd! Echt onze smaak! Super!!!!

Anne
Beoordeeld op: 12/05/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Was weer een culinaire ervaring ! Zeer goed...

Was weer een culinaire ervaring ! Zeer goed van begin tot einde .. super

PASQUET
Beoordeeld op: 28/04/2019
PASQUET beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijke bediening, goede prijs kwaliteit....

Vriendelijke bediening, goede prijs kwaliteit. Lekker gegeten. We hebben een aangename avond gehad.

Hilde
Beoordeeld op: 27/04/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Pure verwennerij van aperitief tot de koffie!...

Pure verwennerij van aperitief tot de koffie! Vriendelijke en zeer vlotte bediening! Een aanrader!

Joël H.
Beoordeeld op: 22/04/2019
Joël H. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Top! Lekker eten en vriendelijk e bediening ....

Top! Lekker eten en vriendelijk e bediening .

Linda
Beoordeeld op: 22/04/2019
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was een zeer aangenaam bezoek. Het zonnetje...

Het was een zeer aangenaam bezoek. Het zonnetje scheen op het mooie terras en het eten was voortreffelijk. zeker een aanrader....

datum score