Beoordelingen van Magis

197 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
197 beoordelingen
datum score
placeholder
Gillian
Beoordeeld op: 17/02/2019
Gillian beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zalig genieten

Wij hebben ontzettend genoten van het Valentijnsmenu , alles was tot in de puntjes verzorgd. Van begin tot eind een dikke 9/10 zowel voor het eten , het personeel als de setting.

deville
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 17/07/2017
deville beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Très belle terrasse. Cuisine savoureuse. Prése...

Très belle terrasse. Cuisine savoureuse. Présentation dans l'assiette soignée. À découvrir

lemaire
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 26/06/2017
lemaire beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Eten lekker en vriendelijke bediening zeer...

Eten lekker en vriendelijke bediening zeer goede prijs- kwaliteit.

Johan
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 26/06/2017
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

perfecte omkadering, vanaf de eerste minuut...

perfecte omkadering, vanaf de eerste minuut kwaliteit

placeholder
hilde
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 26/06/2017
hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Magis is magisch...

Magis is magisch

Delphine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 20/06/2017
Delphine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Nous connaissons bien ce restaurant et avons...

Nous connaissons bien ce restaurant et avons toujours été séduits par la qualité et la recherche des plats ( effet waw, petit truc en plus). Cette fois, les produits étaient simplistes, les goûts communs, les assaisonnements imprécis. Le plat fut particulièrement décevant. Notre sentiment fut que le menu à ete conçu à la va vite, au moindre coût et qu'il ne racontait aucune histoire.Sélection de vins banale et sans découverte. Vraiment en dessous du niveau habituel.

placeholder
Caroline
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 20/06/2017
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De service gebeurde in een heel gemoedelijke...

De service gebeurde in een heel gemoedelijke sfeer en op het eten was niets aan te merken. Jammer dat de chef de moeite niet gedaan heeft om ook bij ons aan tafel te komen met zijn zelf gemaakte pralines (cadeautje voor de niet-resto days gasten). Wij betaalden immers ook meer dan 370€ voor 4 personen en vinden het dan jammer dat daarop beknibbeld werd. De dranken vonden we eerder té duur, 10€ voor een glaasje wijn en 20€ voor een gin-tonic, 8€ voor een tasje koffie waar we geen tweede tasje meer van aangeboden kregen.

Olivier
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 20/06/2017
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Très agréable, superbe terrasse, très bon accue...

Très agréable, superbe terrasse, très bon accueil et service

Nathan
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 20/06/2017
Nathan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Très bons plats et jolie terrasse...

Très bons plats et jolie terrasse

datum score