Beoordelingen van Zoethout

250 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.2
250 beoordelingen
datum score
Danielle
Beoordeeld op: 17/12/2019
Danielle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer eerlijke bediening en zéér goed gebalancee...

Zeer eerlijke bediening en zéér goed gebalanceerd menu met aangepaste wijnen. Eerlijke kwaliteit/prijs verhouding.

Pascale
Beoordeeld op: 16/12/2019
Pascale beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten, vlotte bediening en heel vriendeli...

Lekker eten, vlotte bediening en heel vriendelijk personeel

CLAUDE
Beoordeeld op: 16/12/2019
CLAUDE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het is een waar culinair genot, puike service,...

Het is een waar culinair genot, puike service, en heel aangename omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar

Karla
Beoordeeld op: 15/12/2019
Karla beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super lekker, vriendelijke professionele bedien...

Super lekker, vriendelijke professionele bediening.

Gerda
Beoordeeld op: 12/12/2019
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Wederom super tevreden! Je blijft steeds het...

Wederom super tevreden! Je blijft steeds het gevoel hebben dat deze mensen met hart en ziel hun zaak uitbaten. Supervriendelijke gastvrouw met kennis van zaken. Vanuit de keuken is het aanbrengen van de gerechten steeds op een hoog niveau met korte duidelijke beschrijving. We komen hier zeker terug (maar deden dat al :-).

benny
Beoordeeld op: 01/12/2019

Zeer lekker, vlotte vriendelijke bediening,...

Zeer lekker, vlotte vriendelijke bediening, ruime parking

Ilse
Beoordeeld op: 01/12/2019
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Van het begin tot het einde genoten . Alle...

Van het begin tot het einde genoten . Alle gerechten waren top , ook de bediening was perfect .

Luc
Beoordeeld op: 01/12/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Hele originele keuken en vlotte bediening...

Hele originele keuken en vlotte bediening

Timo
Beoordeeld op: 01/12/2019
Timo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Een heel leuke avond met vriendelijke bediening...

Een heel leuke avond met vriendelijke bediening en lekker eten in een authentiek interieur. Vooral het gebruik van simpele maar vergeten ingrediënten en de verrassende combinaties van de gerechten werden zeer gesmaakt door zowel mezelf als mijn gezelschap.

Kristof
Beoordeeld op: 30/11/2019
Kristof beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Het was in zijn TOTAAL zeker een 10/10 waard...

Het was in zijn TOTAAL zeker een 10/10 waard , zeer lekker gegeten en de bediening was zoals gewoonlijk perfect ;) .

datum score