Beoordelingen van Zoethout

255 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.2
255 beoordelingen
datum score
benny
Beoordeeld op: 01/12/2019

Zeer lekker, vlotte vriendelijke bediening,...

Zeer lekker, vlotte vriendelijke bediening, ruime parking

Ilse
Beoordeeld op: 01/12/2019
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Van het begin tot het einde genoten . Alle...

Van het begin tot het einde genoten . Alle gerechten waren top , ook de bediening was perfect .

Luc
Beoordeeld op: 01/12/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Hele originele keuken en vlotte bediening...

Hele originele keuken en vlotte bediening

Timo
Beoordeeld op: 01/12/2019
Timo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Een heel leuke avond met vriendelijke bediening...

Een heel leuke avond met vriendelijke bediening en lekker eten in een authentiek interieur. Vooral het gebruik van simpele maar vergeten ingrediënten en de verrassende combinaties van de gerechten werden zeer gesmaakt door zowel mezelf als mijn gezelschap.

Kristof
Beoordeeld op: 30/11/2019
Kristof beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Het was in zijn TOTAAL zeker een 10/10 waard...

Het was in zijn TOTAAL zeker een 10/10 waard , zeer lekker gegeten en de bediening was zoals gewoonlijk perfect ;) .

Ben
Beoordeeld op: 29/11/2019
Ben beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gezellig top restaurant, met zeer smaakvolle...

Gezellig top restaurant, met zeer smaakvolle hapjes en verassend lekker eten & een attente gastvrouw !

Christine
Beoordeeld op: 26/11/2019
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijke ontvangst en bediening. Super...

Vriendelijke ontvangst en bediening. Super lekker eten. Alles perfect.

Magda
Beoordeeld op: 25/11/2019
Magda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

vriendelijke ontvangst,gezellig en rustig,fijne...

vriendelijke ontvangst,gezellig en rustig,fijne verzorging van de gerechten,goede bediening. Echt om nog eens over te doen. dank je wel Groeten Magda

pieter
Beoordeeld op: 24/11/2019
pieter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekkere gerechten, allen vergezeld van...

Zeer lekkere gerechten, allen vergezeld van een passende wijn. Een mooie totaalbeleving!

Patrick
Beoordeeld op: 24/11/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker gegeten in een gezellig kader en supervr...

Lekker gegeten in een gezellig kader en supervriendelijke bediening. Doe zo verder Lien,Laurens en team

datum score