Beoordelingen van Zoethout

197 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.2
197 beoordelingen
datum score
Lotte
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 19/10/2019
Lotte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het was weer superlekker en de service was top!...

Het was weer superlekker en de service was top!

Gunther
Beoordeeld op: 19/10/2019
Gunther beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fijne bediening, gerechten op niveau, gezellige...

Fijne bediening, gerechten op niveau, gezellige omkadering.

kimberly
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 18/10/2019
kimberly beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles was zeer lekker: lekker eten, lekkere...

Alles was zeer lekker: lekker eten, lekkere bijpassende wijnen. Bediening was super!

Erica
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 18/10/2019
Erica beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker eten en heel vriendelijke bediening...

Zeer lekker eten en heel vriendelijke bediening!

Sofie
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 17/10/2019
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

superenthousiaste bediening, zeer lekker eten,...

superenthousiaste bediening, zeer lekker eten, relaxte avond

Gert
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 16/10/2019
Gert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super lekker en gevarieerd gegeten! Supervriend...

Super lekker en gevarieerd gegeten! Supervriendelijke en correcte bediening!

Kirsten
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 16/10/2019
Kirsten beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

De smaken waren stuk voor stuk subliem, en...

De smaken waren stuk voor stuk subliem, en elk wijntje pastte er perfect bij! Maar ook vooral de service was helemaal top!

Pierrot
Beoordeeld op: 14/10/2019
Pierrot beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Klantvriendelijk, stijlvol interieur en verfijn...

Klantvriendelijk, stijlvol interieur en verfijnde keuken. Voor herhaling vatbaar.

Mathijs
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 14/10/2019
Mathijs beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fijne en vriendelijke bediening, lekker eten!...

Fijne en vriendelijke bediening, lekker eten! Aanrader!

Laurence
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 13/10/2019
Laurence beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het was heel lekker, niets op aan te merken! Oo...

Het was heel lekker, niets op aan te merken! Ook hele vriendelijke bediening en een mooi kader. Een aanrader!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in