Beoordelingen van Zoethout

203 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.2
203 beoordelingen
datum score
Elien
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 21/10/2019
Elien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het eten was zeer lekker, vooral twee gerechten...

Het eten was zeer lekker, vooral twee gerechten hebben ons verrast: de gerookte forel en het Limburgs varken. De rest was ook supergoed, maar bij deze ontdekten we een extreem verrassend palet van smaken. De bediening was heel erg aangenaam. Ook heel correcte prijs, we kregen een vermindering op de prijs omdat we beiden het dessert niet namen. Dat is de eerste keer dat ons dat overkomt en dat appreciëren we enorm!

Laura
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 21/10/2019

ECHT KEI LEKKER...

ECHT KEI LEKKER

Mathias
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 21/10/2019
Mathias beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Super bedienig en mega lekkere keuken!...

Super bedienig en mega lekkere keuken!

Celeste
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 21/10/2019
Celeste beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het was super lekker! Een heerlijke ervaring...

Het was super lekker! Een heerlijke ervaring op een hoog niveau!

Lotte
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 19/10/2019
Lotte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het was weer superlekker en de service was top!...

Het was weer superlekker en de service was top!

Erica
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 18/10/2019
Erica beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker eten en heel vriendelijke bediening...

Zeer lekker eten en heel vriendelijke bediening!

Kirsten
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 16/10/2019
Kirsten beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

De smaken waren stuk voor stuk subliem, en...

De smaken waren stuk voor stuk subliem, en elk wijntje pastte er perfect bij! Maar ook vooral de service was helemaal top!

Pierrot
Beoordeeld op: 14/10/2019
Pierrot beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Klantvriendelijk, stijlvol interieur en verfijn...

Klantvriendelijk, stijlvol interieur en verfijnde keuken. Voor herhaling vatbaar.

Mathijs
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 14/10/2019
Mathijs beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fijne en vriendelijke bediening, lekker eten!...

Fijne en vriendelijke bediening, lekker eten! Aanrader!

Caro
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 11/10/2019

Zeer vriendelijk. Ik had ook aangegeven dat...

Zeer vriendelijk. Ik had ook aangegeven dat ik zwanger was en

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in