placeholder
Keuken
Franse 
Budget
€€
Sluitingsdagen
Dinsdagmiddag - Zaterdagmiddag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
9.1 Gebaseerd op 3 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
3 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Gert
Beoordeeld op: onbekend

Zaterdag avond 15/3

Was zaterdag avond in het Kompenhof gaan eten we hadden de voorjaars All-in menu gekozen was lekker was vooral genoeg maar het komt er rustig na elkaar als je een pauze wilt mochten we het vragen en de wijntjes bij gerechten zalig Kompenhof team goed gedaan .

Chantal
Beoordeeld op: onbekend

Afgelopen zaterdag met een groep gegeten in...

Afgelopen zaterdag met een groep gegeten in de Kompenhof. Een prachtig gedekte tafel in een aparte ruimte. We kregen het viergangen verrassingsmenu. Het was in 1 woord fantastisch! Heerlijk culinaire gerechten in ruime porties en ook de amuse (kroketje van kalszwezerik, achelse blauwe en een lekker soepje) was heerlijk! De bediening was ook zeer vriendelijk en buitengewoon servicegericht. We komen zeker een keer terug. Dank voor de fijne avond.

rene
Beoordeeld op: onbekend

regelmatig gaan wij eten in dit restaurant.Het...

regelmatig gaan wij eten in dit restaurant.Het is steeds weer een bijzonder plezierige ervaring.De bediening is vriendelijk,doch zeer correct.De gerechten zijn goed uitgebalanceerd en mooi opgediend.wijn arranchement laat altijd fijne wijnen zien.kortom een restaurant waar wij nog vaak hopen terug te komen.

Alle beoordelingen van dit restaurant