Beoordelingen van Restaurant Rodeo

13 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
13 beoordelingen
datum score
Peter
Beoordeeld op: 23/08/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke mensen en lekker eten...

Vriendelijke mensen en lekker eten

Karin
Beoordeeld op: 20/08/2019
Karin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

we waren heel tevreden over ons bezoek bij...

we waren heel tevreden over ons bezoek bij Rodeo. Maar minder tevreden dat de reservering via Resto niet was doorgegeven aan hen.

Tanja
Beoordeeld op: 25/03/2019
Tanja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten in een gezellige sfeer. Kinderen...

Lekker gegeten in een gezellige sfeer. Kinderen hebben zich prima vermaakt.

Ellen V.
Beoordeeld op: 09/03/2019
Ellen V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Superie lekker gegeten, fijne ruimte en heel...

Superie lekker gegeten, fijne ruimte en heel vriendelijk personeel.

Ingrid W.
Beoordeeld op: 24/02/2019
Ingrid W. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Kwaliteit van het eten was perfect!...

Kwaliteit van het eten was perfect!

Arlette B.
Beoordeeld op: 26/12/2018
Arlette B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vlotte en vriendelijke bediening. Het...

Zeer vlotte en vriendelijke bediening. Het eten was superlekker, tussen soep en hoofdgerecht had misschien iets meer tijd tussen gemogen. We hebben er allemaal van genoten

anthony
Beoordeeld op: 12/11/2018
anthony beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het eten was super goed , vlotte bediening...

Het eten was super goed , vlotte bediening , gezellige sfeer niets op aan te merken

Liesbeth
Beoordeeld op: 29/10/2018
Liesbeth beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, heel vriendelijke bediening!...

Lekker eten, heel vriendelijke bediening!

Bernardus
Beoordeeld op: 08/10/2018
Bernardus beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super eten,en servis Heel leuk...

Super eten,en servis Heel leuk

Ria
Beoordeeld op: 06/10/2018
Ria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Kinderen kunnen goed spelen . Eten is lekker...

Kinderen kunnen goed spelen . Eten is lekker en voldoende. Minpuntje is dat alles appart moet vermeld worden bij de opname. In ons gezelschap had niemand groenten bij het gerecht en er werd ons ook niet gevraagd of we groenten wilden hebben.

datum score