Beoordelingen van Le Flore

107 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
107 beoordelingen
datum score
Steilen
Beoordeeld op: 09/03/2020
Steilen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ils sont super sympa...

Ils sont super sympa

daniel
Beoordeeld op: 08/03/2020
daniel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

repas tres bon et copieux. personnel sympa...

repas tres bon et copieux. personnel sympa

Andrea
Beoordeeld op: 23/02/2020
Andrea beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel goed ontvangen eten was super....

Heel goed ontvangen eten was super.

Victor
Beoordeeld op: 20/02/2020
Victor beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bon service et bon cadre pour un repas entre...

Bon service et bon cadre pour un repas entre amis.

dewaelheyns
Beoordeeld op: 17/02/2020

om dat er op de suggestie lijst een gerecht...

om dat er op de suggestie lijst een gerecht staat die je niet veel tegen komt in eetgelegenheden. Namelijk konijn met pruimen dit was voor mij de verrassing het was lekker.

Daniel
Beoordeeld op: 03/02/2020
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Repas et service agréable. Mon épouse et moi-mê...

Repas et service agréable. Mon épouse et moi-même avons toutefois été déçus par la qualité du capuccino-mousse de lait. DM

Xavier
Beoordeeld op: 30/12/2019
Xavier beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Accueil sympathique, mousse de dégustation...

Accueil sympathique, mousse de dégustation rose offert (sans description de ce qu'il y a dedans, suppose fruit de mer ) découverte d'un cheveu et un fin os dans la sauce du civet.. Réaction du serveur aucune escuse "fallait le dire de suite" d'un ton assez sec.. Viande du civet assez dur, pas assez mijoter,. même pas reçu la carte des desserts. Déçu, repas en amoureux gâcher.

placeholder
BIERWAERTS
Beoordeeld op: 29/12/2019
BIERWAERTS beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was zoals gewoonlijk prima. En de kreeft...

Alles was zoals gewoonlijk prima. En de kreeft om je vingers af te likken. Bravo aan de kok.

Czerniak
Beoordeeld op: 28/12/2019
Czerniak beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Ambiance agréable ! Repas de qualité ! Personn...

Ambiance agréable ! Repas de qualité ! Personnelle très sympathique

WIM
Beoordeeld op: 26/12/2019
WIM beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk personeel, super goed gegeten...

Zeer vriendelijk personeel, super goed gegeten op kerstdag, mooi restaurant, warme uitstraling. Proper. Alles was goed.

datum score