Beoordelingen van Fab's Restaurant

167 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
167 beoordelingen
datum score
Claude
Beoordeeld op: 16/10/2019
Claude beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Poissons délicieux, très belle entrecôte, pâtes...

Poissons délicieux, très belle entrecôte, pâtes savoureuses, très bon vin et super service . Excellente soirée , à refaire !

placeholder
rene
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/10/2019
rene beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

acceuil, bons produits bien travaillés service...

acceuil, bons produits bien travaillés service et chose de plus en plus rare :passage du chef en salle.belle découverte grâce à resto days. à refaire dans un autre contexte. merci

Cécile
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/10/2019
Cécile beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Belle découverte. Menu bien élaboré. Possibilit...

Belle découverte. Menu bien élaboré. Possibilité de choisir entre 2 entrées/plats/desserts était un plus pour nous. Personnel très serviable. Un patron à l'écoute de ses clients.

Yohann
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/10/2019
Yohann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Très bon mais le temps d'attente entre les...

Très bon mais le temps d'attente entre les plats beaucoup trop long (1h d'attente entre chaque plats)

Nathalie
Beoordeeld op: 13/10/2019
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Le service était impeccable et très sympathique...

Le service était impeccable et très sympathique. Les plats étaient délicieux

Yves
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 11/10/2019
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

Très bonne cuisine Beaucoup de saveurs Tres...

Très bonne cuisine Beaucoup de saveurs Tres belle assiettes Rien à redire, Parfait comme d'habitude

placeholder
Amandine
Beoordeeld op: 09/10/2019
Amandine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Très bonne cuisine et très bon accueil et servi...

Très bonne cuisine et très bon accueil et service! Merci

Sabine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 06/10/2019
Sabine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Le personnel est très accueillant. Le repas...

Le personnel est très accueillant. Le repas était délicieux et les cuissons parfaites. Très bon rapport qualité prix.

Séverine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 05/10/2019
Séverine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Nous n'avons pas trouvé le repas exceptionnel.P...

Nous n'avons pas trouvé le repas exceptionnel.Poisson brûlé côté peau. Déçu du peu de souplesse pour le changement de dessert.

Colette
Beoordeeld op: 29/09/2019
Colette beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Bons produits, fraîcheur et saveur....

Bons produits, fraîcheur et saveur.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in