Beoordelingen van Ccnomie

264 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.3
264 beoordelingen
datum score
Aurore
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 15/10/2019
Aurore beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon, copieux et agréable...

Très bon, copieux et agréable

Theodora
Beoordeeld op: 15/10/2019
Theodora beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Because the food was exceptional, the environme...

Because the food was exceptional, the environment wonderful and the personnel very polite and friendly.

François
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 15/10/2019
François beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Cadre intime et sympa. Service et courtoisie. R...

Cadre intime et sympa. Service et courtoisie. Repas copieux et généreux.

Christian
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/10/2019
Christian beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Nourriture excellente et raffinée,service impec...

Nourriture excellente et raffinée,service impeccable et cadre très agréable! Nous y retournerons!!!

Serena
Beoordeeld op: 14/10/2019
Serena beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Nous sommes venu samedi midi et comme d'habitud...

Nous sommes venu samedi midi et comme d'habitude du début à la fin ça été un repas plus que délicieux! On a passé un agréable moment donc merci à toute votre équipe. Borli Serena

Bruno
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 13/10/2019
Bruno beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Une très belle découverte à quelques minutes...

Une très belle découverte à quelques minutes de chez nous. Accueil chaleureux, bienveillant. Très beau cadre. Une table pour deux avec vue sur la cuisine et le balais du chef et de son commis. Saveurs, présentation soignée. Une qualité encore, les produits viennent de chez nous... Le vin en accord avec les plats. a découvrir absolument.

placeholder
Laurent
Beoordeeld op: 13/10/2019
Laurent beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Tout est parfait....

Tout est parfait.

Vero
Beoordeeld op: 13/10/2019
Vero beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Tout était parfait comme d’habitude !!!...

Tout était parfait comme d’habitude !!!

Anne
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 08/10/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Repas raffiné, belle présentation...

Repas raffiné, belle présentation

placeholder
fabienne
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 07/10/2019
fabienne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Que dire tout était au top de l'accueil a la...

Que dire tout était au top de l'accueil a la gentillesse du chef et son personnel et le lieu magnifique . Et pour finir le menu a tomber par terre de l'apéritif au dessert celui qui dit qu'il a encore faim après ça je ne le croirait pas mais c'est tellement bon qu'on a tout fini vite a la prochaine fois .

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in