Beoordelingen van L'auberge Des Cretes

35 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.2
35 beoordelingen
datum score
Guy
Beoordeeld op: 11/08/2019
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Très bel environnement, accueil chaleureux,...

Très bel environnement, accueil chaleureux, cuisine délicate faite de mélanges de saveurs originaux. Excellent !

Benoît
Beoordeeld op: 06/08/2019
Benoît beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Une équipe jeune qui sait travailler dans la...

Une équipe jeune qui sait travailler dans la qualité. Merci!

Bernard
Beoordeeld op: 30/07/2019
Bernard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Repas magnifique (4 services) accompagné de...

Repas magnifique (4 services) accompagné de vins biens choisis par le patron.

Pol
Beoordeeld op: 27/07/2019
Pol beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Le diner était excellent, comme le déjeuner,...

Le diner était excellent, comme le déjeuner, acceuil et service.

Aurélie
Beoordeeld op: 23/06/2019
Aurélie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Une soirée apaisante dans un cadre magique...

Une soirée apaisante dans un cadre magique et authentique. Des plats excellents, de très bons vins, un service irréprochable... Un restaurant gastronomique où on ne peut émettre de négatif. Bravo à l’équipe et bonne chance ! L’établissement gagne à être connu.

T.A.C.
Beoordeeld op: 19/06/2019
T.A.C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

It was very good quality food with perfect...

It was very good quality food with perfect hospitality

placeholder
Bernard
Beoordeeld op: 27/05/2019
Bernard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Gastronomie

A DECOUVRIR

Dès la réservation par téléphone l'accueil fût agréable. A notre arrivée l'accueil fût fabuleux. La jeune cheffe nous a proposé des mets de qualité concoctés avec imagination, produits de qualité et de proximité. Restaurant à découvrir absolument. Service absolument impeccable.

Isabelle
Beoordeeld op: 14/05/2018
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Service excellent et tous les plats étaient...

Service excellent et tous les plats étaient délicieux et délicats (Menu Plaisir) Un régal!

Alessandro
Beoordeeld op: 05/02/2018
Alessandro beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Un cadre magnifique, un service irréprochable,...

Un cadre magnifique, un service irréprochable, une nourriture délicieuse accompagnée de vins tout aussi bon.

Véronique F.
Beoordeeld op: 04/02/2018
Véronique F. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Très bon accueil, service, conseil, plats...

Très bon accueil, service, conseil, plats délicieux préparés avec des produits frais de saison.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in