Beoordelingen van Ristorante Antica

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Emmanuel
Beoordeeld op: 07/10/2019
Emmanuel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bon accueil, qualité des produits cuisinés....

Bon accueil, qualité des produits cuisinés.

luc janssens
Beoordeeld op: 05/10/2019
luc janssens beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Les pâtes ne sont pas al dente, elles ne sont...

Les pâtes ne sont pas al dente, elles ne sont pas assez cuites du tout! service assez lent

Loris
Beoordeeld op: 05/10/2019
Loris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Plats excellent , et accueil super !...

Plats excellent , et accueil super !

Laurence
Beoordeeld op: 10/09/2019
Laurence beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Service efficace, très bon menu très bon accuei...

Service efficace, très bon menu très bon accueil merci

bernard
Beoordeeld op: 09/09/2019
bernard beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

cuisine excellente ; service agreable et tres...

cuisine excellente ; service agreable et tres pro boinne ambiance generale

Laurence
Beoordeeld op: 09/09/2019
Laurence beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent accueil, service à la hauteur de...

Excellent accueil, service à la hauteur de l'accueil ainsi que les plats qui nous ont été servis… nous reviendrons vous voir très prochainement!! bonne continuation!!!

Clara
Beoordeeld op: 28/08/2019
Clara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

La nourriture toujours aussi bonne fraîche...

La nourriture toujours aussi bonne fraîche vraiment rien à redire, également un très bon service merci beaucoup

jerome
Beoordeeld op: 22/08/2019
jerome beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Tout était parfait....

Tout était parfait.

Pietro
Beoordeeld op: 21/08/2019
Pietro beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Bonne cuisine et personnel attentif à vos souha...

Bonne cuisine et personnel attentif à vos souhaits.

Anna
Beoordeeld op: 19/08/2019
Anna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Le personnel est très serviable, respectueux,...

Le personnel est très serviable, respectueux, et très familier à la fois Nourriture excellente, c'est la 2ème fois que nous y allions, vraiment pas déçus A recommander ++++

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in