Beoordelingen van Seasons

103 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
103 beoordelingen
datum score
Eric
Beoordeeld op: 09/03/2020
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker; prijs kwaliteit zeer goed....

lekker; prijs kwaliteit zeer goed.

marc
Beoordeeld op: 06/03/2020
marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

tout est parfait, les hôtes très aimables....

tout est parfait, les hôtes très aimables. Nous reviendrons certainement.

Robert
Beoordeeld op: 23/02/2020

vlotte bedieningen lekkere keuken...

vlotte bedieningen lekkere keuken

placeholder
Benny
Beoordeeld op: 20/02/2020
Benny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Daar gaan we zeker nog eens naar toe. Een echte...

Gisteren met een bongo een superlekkere "verrassings" ervaring genoten. Zeer vriendelijk mensen. Lekker wijntje en een goede sfeer, wat wil je nog meer ? We gaan zeker nog eens terug en dan met ons hondje. Voor hem kregen we een lekker stukje lamsvlees mee naar huis. Benny en Marleen

Paula
Beoordeeld op: 26/01/2020
Paula beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs en kwaliteit zijn perfect ook een heel...

Prijs en kwaliteit zijn perfect ook een heel lieve en vriendelijke gastvrouw. Personeel ook heel vriendelijk .

Niko
Beoordeeld op: 20/01/2020

Ondanks 2 schriftelijke bevestigingen van onze...

Ondanks 2 schriftelijke bevestigingen van onze reservatie (13/1 en 18/1) stonden wij gisteren om 13u10 voor een gesloten deur. Mogelijks onverwachte omstandigheden, maar er was nergens geafficheerd dat het restaurant gesloten was wegens omstandigheden ...

Eline
Beoordeeld op: 19/01/2020
Eline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Toen wij daar aankwamen was het restaurant...

Toen wij daar aankwamen was het restaurant gesloten.

Evelyn
Beoordeeld op: 19/01/2020

Online gereserveerd, aankomen en restaurant...

Online gereserveerd, aankomen en restaurant niet eens open...

boeckx
Beoordeeld op: 19/01/2020
boeckx beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

The restaurant was closed and did not inform...

The restaurant was closed and did not inform us about it. We drove 160km for nothing. Very negligent On their behalf.

Freddy
Beoordeeld op: 16/01/2020

fermé...

fermé

datum score