12/20 Gault&Millau
Wenduinse Steenweg 16 8370 BLANKENBERGE
Budget
€€
Sluitingsdagen
Maandag & dinsdag gesloten. Schoolvakanties : Dinsdag
Contact
Toon telefoonnummer Email Website Facebook
Over dit restaurant
GPS BEVRIJDINGSPLEIN
Geen reservatie. Groepen +12pers contacteer 050 41 10 35

Restaurant De Oesterput is een belevenis. De goede naam en faam reikt tot ver buiten Blankenberge waar de familie Devriendt vier generaties geleden hun handel in zeevruchten startten. De Oesterput is de plaats bij uitstek waar U van kreeft, oesters, verse vis, jumbo- mosselen of van een voortreffelijke zeevruchtenschotel kan genieten. De Oesterput staat synoniem voor alles wat de zee te bieden heeft. Verser kan niet. De Oesterput is rechtstreeks met de zee verbonden zodat de kreeften en oesters optimaal gekoeld blijven. Niet verwonderlijk dus dat het restaurant in 2007 door Knack werd verkozen tot 'Beste restaurant van Vlaanderen prijs-kwaliteit'. We beschikken ook over een afhaaldienst voor vis- en schaaldieren.
 
De Oesterput ligt in een gerestaureerde loods op een tiental meter van de duinen. Deze unieke ligging in combinatie met het vriendelijke zaalpersoneel en de gewaarborgde versheid van de vis, schaaldieren en zeevruchten maken van restaurant De Oesterput een plek om te koesteren. Het is er gezellig en romantisch vertoeven.
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.0 Gebaseerd op 27 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
27 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Luc
Beoordeeld op: 04/09/2020

Komplete minachting voor de klant ! Te mijden !

Komplete minachting voor de klant. Na consumptie van 692,50 € seafood + dranken volgde een scheldtirade van het laagste niveau, geïnitieerd door de baas en met hoongelach overgenomen door het botte personeel. Reden : onze vraag voor 1 aparte rekening per gereserveerde tafel, terwijl Oesterput 1 rekening maakte voor 2 - door hun diensten samengevoegde - tafels. Van ongekende klantonvriendelijkheid buiten elke proportie tot vijandige - zelfs handtastelijke benadering zonder duidelijke reden. De geteisterde horeca-sector is beter af zonder dergelijke zaak. Enkel te bezoeken door gedweeë onderdanige klanten en/of onverschrokkenen met branie en rijke scheldwoordenschat ! Te mijden !

Jacques
Beoordeeld op: 30/12/2017

En visite pour les fêtes

Parfait. Il n’y a pas mieux dans le coin pour les huitres, le homard ou les moules. Les croquettes aux crevettes sont super

Patrick
Beoordeeld op: 23/09/2017
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen

Zeer geslaagd voor een grote familiegroep met...

De bediening van 1 familielid op 14 dat verkoos vegetarisch te eten, was abominabel. Er was geen vegetarisch alternatief (hoewel dit nu toch wel standaard aangeboden wordt?). Dus moest zij zich tevreden stellen met 2 kaaskroketten en een miniem schaaltje salade van €1,50. Echt een afknapper, hoewel vooraf gemeld was dat één persoon vegetarisch zou bestellen. Een restaurant van deze naam mag dit echt niet negeren. Foei.

placeholder
André
Beoordeeld op: onbekend

Ongelooflijk lekker; we zijn meteen 's anderend...

De beste kreeft (gegrilde Canadese kreeft) die we ooit gegeten hebben! Superlekkere oesters, en kreeftkroketten zoals we ze nog nooit gegeten hadden. En ondanks de massa klanten, een joviale en uitstekende service! Dit wordt vast één van onze vaste adressen aan de kust

placeholder
Stefan
Beoordeeld op: onbekend

Hier ga je voor oesters en kreeft die worden...

Hier ga je voor oesters en kreeft die worden 'gevist' recht uit de waterbassins die naast je tafel staan. Je vergeet de luxe van een toprestaurant en je gaat gewoon om te genieten van heerlijke verse produkten.

Jurgen
Beoordeeld op: onbekend

Niks bourgondisch hier, mosselen met niks,...

Niks bourgondisch hier, mosselen met niks, brood gekregen als mosselen half op waren. Kreeften met bladje sla en saus in plastiek frietkotpotje. Toeristenresto, men waant zich in een fabriek waar aan de lopende band kreeften en fruits de mer geserveerd (op tafel gezwierd) worden. Ik ken véél betere adressen! (Mossel noch vis!)

Ernest
Beoordeeld op: onbekend

zeergoede bediening bij de eerste bestelling,...

zeergoede bediening bij de eerste bestelling, zeer lekker. Bij bestelling achteraf trager dan verwacht na hoofdbestelling. Buiten zeer goed en vrij rustig, binnen zeer druk en luidruchtig

Ludo
Beoordeeld op: onbekend

Met niets vergelijkbaar. Bourgondisch lekker....

Met niets vergelijkbaar. Bourgondisch lekker.

Michael
Beoordeeld op: onbekend

Verse producten zonder meer, maar te duur voor...

Verse producten zonder meer, maar te duur voor de geboden kwaliteit. Vreemd dat er wel kinderstoelen beschikbaar zijn maar geen kinderschotels, en halve porties werden geweigerd door de allesbehalve vriendelijke serveerster. Om snel te vergeten.

Roland
Beoordeeld op: onbekend

Superverse kreeften en oesters op het bord,...

Superverse kreeften en oesters op het bord, bediening niets op aan te merken. Wij gaan dan ook liefst tijdens de middag wanneer het terras in de zon ligt en we gezellig buiten kunnen zitten. Wel weinig privacy wegens tafels te dicht op elkaar, zowel binnen als op het terras. Heel redelijke prijzen

Alle beoordelingen van dit restaurant