Beoordelingen van Belgium Pier Blankenberge

425 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
425 beoordelingen
datum score
Linda
Beoordeeld op: 24/02/2020
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer tevreden.hadden gereserveert om 17.30...

zeer tevreden.hadden gereserveert om 17.30 uur.en aan het raam.toen we toekwamen konden we direkt aan ons tafeltje plaatsnemen.ook voor het eten moesten we niet lang wachten ook al was het zeer druk op dat moment.ook het personeel was zeer vriendelijk.een aanrader

Veronique
Beoordeeld op: 24/02/2020
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bel endroit avec une magnifique vue sur...

Très bel endroit avec une magnifique vue sur la mer... et par temps agité quelle satisfaction d’y arriver! Le repas est délicieux et le personnel très accueillant! Très bon moment merci

Jan
Beoordeeld op: 23/02/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was lekker, goede bediening, aangenaam...

Het was lekker, goede bediening, aangenaam kader, rustige sfeer.

Jean-Paul
Beoordeeld op: 23/02/2020
Jean-Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs & kwaliteit is top. Prachtige locatie,...

Prijs & kwaliteit is top. Prachtige locatie, aangenaam kader en fijne bediening. En aanrader !!

Frank
Beoordeeld op: 23/02/2020
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super bediening, lekker gegeten!...

Super bediening, lekker gegeten!

Weronika
Beoordeeld op: 23/02/2020
Weronika beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Friendly service, delicious food and a great...

Friendly service, delicious food and a great sea climate!

Frank
Beoordeeld op: 22/02/2020
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Gewoon lekker!...

Gewoon lekker!

Nathalie
Beoordeeld op: 16/02/2020
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

L'équipe est sympathique, la vue est exceptionn...

L'équipe est sympathique, la vue est exceptionnelle. La bouillabaisse est excellente et vaut son prix mais je trouve le rapport qualité prix pour les tapas et le steak trop élevé.

SERGE
Beoordeeld op: 16/02/2020
SERGE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Respect de la réservation et des remarques....

Respect de la réservation et des remarques. Cependant, beaucoup trop chère pour la quantité dans son assiette ! Exemple : une petite croquette de fromage pour enfant avec une petite salade ( plat enfant ) pour 10€ et petit ravier de frite en supplément !!!! Je ne sais pas si je reviendrai car trop chère.

Daniel
Beoordeeld op: 16/02/2020
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Cadre exceptionnel. Plats très bon....

Cadre exceptionnel. Plats très bon.

datum score