Beoordelingen van Belgium Pier Blankenberge

247 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
247 beoordelingen
datum score
Marianne D.
Beoordeeld op: 23/04/2019
Marianne D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Verzorgd en zeer smakelijk. Vriendelijk en...

Verzorgd en zeer smakelijk. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Prijs-kwaliteit zeer OK. Voor herhaling vatbaar.

Paul
Beoordeeld op: 22/04/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

De hoeveelheid kip in de vol au vent was bedroe...

De hoeveelheid kip in de vol au vent was bedroevend weinig , zijn prijs NIET waard

Catarina
Beoordeeld op: 15/04/2019
Catarina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Very nice location with view on the sea and...

Very nice location with view on the sea and on the beach. Friendly staff and good food.

tony
Beoordeeld op: 14/04/2019
tony beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Wij konden zeer flexibel on-line boeken. Het...

Wij konden zeer flexibel on-line boeken. Het eten was zeer lekker zowel voor de kids als voor de volwassen. Een echte aanrader....

Antoine
Beoordeeld op: 09/04/2019
Antoine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We zijn daar ondertussen vaste klant geworden. ...

We zijn daar ondertussen vaste klant geworden. Perfect over gans de lijn.

Geert
Beoordeeld op: 09/04/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie, gezellige locatie en lekker eten...

Mooie, gezellige locatie en lekker eten

Els
Beoordeeld op: 08/04/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

Prachtig kader. Het eten was lekker, maar het...

Prachtig kader. Het eten was lekker, maar het was niet top. Vol au vent is zonder koekje, de hamburger was te veel uitgebakken en met alleen een schijfje tomaat als garnituur. De kaas-en garnaalkroketjes waren heel lekker, het brood ook. Ook de desserts waren heel goed.

Dirk M.
Beoordeeld op: 02/04/2019
Dirk M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, mooi uitzicht; zeer vriendelijk...

Lekker eten, mooi uitzicht; zeer vriendelijk bediening en prijs kwaliteit in orde. Dus... Waarom klagen...

Martine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Proeverij avond - 29/03/2019
Beoordeeld op: 02/04/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super lekker eten. Vriendelijke en vlotte bedie...

Super lekker eten. Vriendelijke en vlotte bediening telkens weer

Kristof
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Proeverij avond - 29/03/2019
Beoordeeld op: 01/04/2019
Kristof beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Toffe avond in unieke setting waar je aan een...

Toffe avond in unieke setting waar je aan een spotprijs heel lekker kan eten

datum score