Beoordelingen van Belgium Pier Blankenberge

221 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
221 beoordelingen
datum score
Sandra C.
Beoordeeld op: 11/03/2019
Sandra C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne sfeer, vriendelijke bediening en een...

Fijne sfeer, vriendelijke bediening en een uniek uitzicht. Wij komen zeker terug!

Norbert
Beoordeeld op: 10/03/2019
Norbert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is er goed... Gezellig... Mooi kader......

Het is er goed... Gezellig... Mooi kader... Het geheel is er perfect.!

Kenny D.
Beoordeeld op: 09/03/2019
Kenny D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Na aankomst 40min moeten wachten om te bestelle...

Na aankomst 40min moeten wachten om te bestellen en deel eten vergeten te brengen

Tinneke
Beoordeeld op: 08/03/2019
Tinneke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk personeel. Super lekker eten...

Zeer vriendelijk personeel. Super lekker eten en voor iedereen wat wils. Mooie presentatie op het bord. Gezellige setting.

Bianca V.
Beoordeeld op: 06/03/2019
Bianca V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was er gezellig en zeer lekker en zeker...

Het was er gezellig en zeer lekker en zeker een goede portie. We komen zeker terug

Helena S.
Beoordeeld op: 04/03/2019
Helena S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie omgeving,vriendelijk personeel.eten lekke...

Mooie omgeving,vriendelijk personeel.eten lekker en verzorgd

Ann
Beoordeeld op: 03/03/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hadden op datum van 2/3 een officiële vouch...

Wij hadden op datum van 2/3 een officiële voucher van de two4one organisatie . Helaas deed hetvrestaurant maar mee aan die formule tot einde januari , wij waren eraan voor de moeite! Niet erg betrouwbaar dus. We hebben daar van de kaart gegeten en dat was lekker en verzorgd met een pravpchtig uitzicht over de zee. Groeten Ann

placeholder
Rita
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Valentijn diner
Beoordeeld op: 18/02/2019
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was heel lekker en hel vriendelijke bedien...

Eten was heel lekker en hel vriendelijke bediening

yvonne
Beoordeeld op: 18/02/2019
yvonne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij waren zeer tevreden van de goede ontvangst...

Wij waren zeer tevreden van de goede ontvangst ,mooi kader ,vriendelijk personeel , en het lekkere eten en drinken. Alleen spijtig dat we 150 km ver ervandaan wonen om er meer naartoe te kunnen, is echt een aanrader. Louis en Yvonne.

datum score