Beoordelingen van Belgium Pier Blankenberge

757 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
757 beoordelingen
datum score
Nuyts
Beoordeeld op: 20/09/2021
Nuyts beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Perfecte, correcte en vriendelijke bediening....

Perfecte, correcte en vriendelijke bediening.

Willi
Beoordeeld op: 20/09/2021
Willi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Neben der tollen Lage, waren auch Service und...

Neben der tollen Lage, waren auch Service und Essen sehr gut. Wir würden immer wieder gerne hingehen beim nächsten Besuch in Blankenberge.

BENJAMIN
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Dinner Experience
Beoordeeld op: 19/09/2021
BENJAMIN beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was héél lekker eten , personeel was héél...

Het was héél lekker eten , personeel was héél vriendelijk!, aanrader!

Kurt
Beoordeeld op: 19/09/2021
Kurt beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en goed gegeten...

Vriendelijke bediening en goed gegeten

Régine
Beoordeeld op: 17/09/2021
Régine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Bien accueillis, bien servis, et bien mangé....

Bien accueillis, bien servis, et bien mangé. Par contre nous sommes déçus car seule la brasserie était ouverte et ne nous a pas permis de voir le coucher de soleil comme nous l’avions prévu. De plus, il faisait une chaleur épouvantable à l’intérieur de la salle : 28° pour déguster une bouillabaisse ce qui a un peu gâché notre plaisir car nous n’avons même pas pris la peine de boire le café pour sortir au plus vite de ce sauna ! Sachant cela, nous n’y serions pas allés…

Carl
Beoordeeld op: 17/09/2021
Carl beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Prachtig kader , super ontvangst alsook de...

Prachtig kader , super ontvangst alsook de bediening Het eten wat ook in orde meer dan genoeg concreet kwaliteit = prijs Bedankt super team

RENAAT
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Dinner Experience
Beoordeeld op: 16/09/2021
RENAAT beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs / kwaliteit was correct, de bediening...

Prijs / kwaliteit was correct, de bediening was zeer vriendelijk

CLAUDIA
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Dinner Experience
Beoordeeld op: 13/09/2021
CLAUDIA beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We werden verwacht. Het tafeltje was op een...

We werden verwacht. Het tafeltje was op een rustige plaats bij het raam. We konden er zelfs vroeger gaan plaatsnemen. Het eten en de drankjes waren allemaal uiteindelijke prima in orde. Vriendelijke bediening. Unieke locatie.

Christophe
Beoordeeld op: 12/09/2021
Christophe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lekker en vlotte bediening!...

Lekker en vlotte bediening!

ANITA
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Dinner Experience
Beoordeeld op: 10/09/2021
ANITA beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lunch voor prijs en kwaliteit was zeker correct...

Lunch voor prijs en kwaliteit was zeker correct

datum score