Beoordelingen van Belgium Pier Blankenberge

429 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
429 beoordelingen
datum score
Bart
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/03/2020
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuke bediening Verhouding prijs kwaliteit ok!...

Leuke bediening Verhouding prijs kwaliteit ok!

Sabina
Beoordeeld op: 14/03/2020
Sabina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel prettig, rustig tafelen, zoals altijd...

Heel prettig, rustig tafelen, zoals altijd eigenlijk als we daar zijn. Prima ontvangst, vriendelijke bediening en heerlijke gerechten.

placeholder
Ray
Beoordeeld op: 08/03/2020
Ray beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Great service, lovely setting but I’m not fully...

Great service, lovely setting but I’m not fully convinced that the price-quality of the food is fully justified.

Danny
Beoordeeld op: 06/03/2020
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was niet ons eerste bezoek aan dit restaura...

Het was niet ons eerste bezoek aan dit restaurant dat prachtig gelegen is ; een unieke locatie. Het eten werd mooi gepresenteerd. De kabeljauw in witte wijnsaus was overheerlijk. Heel vriendelijke en attente bediening.

Linda
Beoordeeld op: 24/02/2020
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer tevreden.hadden gereserveert om 17.30...

zeer tevreden.hadden gereserveert om 17.30 uur.en aan het raam.toen we toekwamen konden we direkt aan ons tafeltje plaatsnemen.ook voor het eten moesten we niet lang wachten ook al was het zeer druk op dat moment.ook het personeel was zeer vriendelijk.een aanrader

Veronique
Beoordeeld op: 24/02/2020
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bel endroit avec une magnifique vue sur...

Très bel endroit avec une magnifique vue sur la mer... et par temps agité quelle satisfaction d’y arriver! Le repas est délicieux et le personnel très accueillant! Très bon moment merci

Jan
Beoordeeld op: 23/02/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was lekker, goede bediening, aangenaam...

Het was lekker, goede bediening, aangenaam kader, rustige sfeer.

Jean-Paul
Beoordeeld op: 23/02/2020
Jean-Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs & kwaliteit is top. Prachtige locatie,...

Prijs & kwaliteit is top. Prachtige locatie, aangenaam kader en fijne bediening. En aanrader !!

Frank
Beoordeeld op: 23/02/2020
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super bediening, lekker gegeten!...

Super bediening, lekker gegeten!

Weronika
Beoordeeld op: 23/02/2020
Weronika beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Friendly service, delicious food and a great...

Friendly service, delicious food and a great sea climate!

datum score