Beoordelingen van Belgium Pier Blankenberge

454 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
454 beoordelingen
datum score
Celine
Beoordeeld op: 29/06/2020
Celine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Waar te beginnen: Toplocatie, super bediening,...

Waar te beginnen: Toplocatie, super bediening, lekker, prachtig interieur, vlotte bediening, kindvriendelijk,....

Michel
Beoordeeld op: 29/06/2020
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

prijs kwaliteit SUPER...

prijs kwaliteit SUPER

Boris
Beoordeeld op: 28/06/2020

Goo food and good service...

Goo food and good service

Klarie
Beoordeeld op: 28/06/2020
Klarie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Voor mijn man en ik is het zoiets van thuis...

Voor mijn man en ik is het zoiets van thuis komen. Personeel altijd vriendelijk. Het eten is super. Wij komen er graag.

Thierry
Beoordeeld op: 28/06/2020
Thierry beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Super locatie. Zeer vriendelijk onthaal, de...

Super locatie. Zeer vriendelijk onthaal, de bediening was vlot en sympathiek. Lekker eten.

danny
Beoordeeld op: 27/06/2020
danny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Kabiljauw moeten terugsturen was lauw, de steak...

Kabiljauw moeten terugsturen was lauw, de steak was heel klein voor die prijs maar was goed van smaak 45 min. moeten wachten een voor ijsje

Rita
Beoordeeld op: 27/06/2020
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Het eten was heel lekker. Vriendelijke bedienin...

Het eten was heel lekker. Vriendelijke bediening. Heel mooi gezellig interieur.

Luc
Beoordeeld op: 27/06/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig en veilig - vlotte en aangename bedien...

gezellig en veilig - vlotte en aangename bediening

Rita
Beoordeeld op: 26/06/2020
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede en vriendelijke ontvangst. Covid 19 ...

Goede en vriendelijke ontvangst. Covid 19 proof Lekker eten Een min punt, geen handontsmetting in de toilet.

Kimberly
Beoordeeld op: 25/06/2020
Kimberly beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijk personeel. Gaan correct om met...

Vriendelijk personeel. Gaan correct om met Corona maatregelen. Bij binnenkomst handgel ter beschikking, men moet wachten tot men een tafel toegewezen krijgt. Deze worden van te voren ontsmet. Vers en lekker eten. Denken mee als men allergieen doorgeeft. Een aanrader.

datum score