Beoordelingen van Belgium Pier Blankenberge

418 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
418 beoordelingen
datum score
Nathalie
Beoordeeld op: 16/02/2020
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

L'équipe est sympathique, la vue est exceptionn...

L'équipe est sympathique, la vue est exceptionnelle. La bouillabaisse est excellente et vaut son prix mais je trouve le rapport qualité prix pour les tapas et le steak trop élevé.

SERGE
Beoordeeld op: 16/02/2020
SERGE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Respect de la réservation et des remarques....

Respect de la réservation et des remarques. Cependant, beaucoup trop chère pour la quantité dans son assiette ! Exemple : une petite croquette de fromage pour enfant avec une petite salade ( plat enfant ) pour 10€ et petit ravier de frite en supplément !!!! Je ne sais pas si je reviendrai car trop chère.

Daniel
Beoordeeld op: 16/02/2020
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Cadre exceptionnel. Plats très bon....

Cadre exceptionnel. Plats très bon.

Michael
Beoordeeld op: 15/02/2020
Michael beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten van goede kwaliteit, goed ontvangst...

Lekker eten van goede kwaliteit, goed ontvangst, heel goed bediend geweest, super locatie en mooi zicht. Topper.

Udo
Beoordeeld op: 11/02/2020
Udo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

I am not satisfied because I got an online...

I am not satisfied because I got an online reservation and was not told the restaurant was closed on this date. So we planned a Sunday dinner and came to Blankenberge with our reservation in the pocket to find the restaurant locked up for reservation!

alexandra
Beoordeeld op: 10/02/2020
alexandra beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Il était fermé jusqu'au 13 février!...

Il était fermé jusqu'au 13 février!

Andre
Beoordeeld op: 25/01/2020
Andre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere garnaalkroketten, goed gevuld vispannet...

Lekkere garnaalkroketten, goed gevuld vispannetje, heerlijke bouillabaisse en alles met bediening met de glimlach. Voor herhaling vatbaar.

Martine
Beoordeeld op: 20/01/2020
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker maar kleine porties Vriendelijke bedieni...

Lekker maar kleine porties Vriendelijke bediening

Bonny
Beoordeeld op: 13/01/2020
Bonny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Endroit géographique exceptionnel. Réservation...

Endroit géographique exceptionnel. Réservation facile. Personnel aimable, attentif et compétent. Large menu. Cuisine de très bonne qualité. Prix raisonnables.

Marc
Beoordeeld op: 05/01/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede prijs-kwaliteit Super bediening...

Goede prijs-kwaliteit Super bediening

datum score