Beoordelingen van Belgium Pier Blankenberge

425 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
425 beoordelingen
datum score
Michael
Beoordeeld op: 15/02/2020
Michael beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten van goede kwaliteit, goed ontvangst...

Lekker eten van goede kwaliteit, goed ontvangst, heel goed bediend geweest, super locatie en mooi zicht. Topper.

Udo
Beoordeeld op: 11/02/2020
Udo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

I am not satisfied because I got an online...

I am not satisfied because I got an online reservation and was not told the restaurant was closed on this date. So we planned a Sunday dinner and came to Blankenberge with our reservation in the pocket to find the restaurant locked up for reservation!

alexandra
Beoordeeld op: 10/02/2020
alexandra beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Il était fermé jusqu'au 13 février!...

Il était fermé jusqu'au 13 février!

Andre
Beoordeeld op: 25/01/2020
Andre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere garnaalkroketten, goed gevuld vispannet...

Lekkere garnaalkroketten, goed gevuld vispannetje, heerlijke bouillabaisse en alles met bediening met de glimlach. Voor herhaling vatbaar.

Martine
Beoordeeld op: 20/01/2020
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker maar kleine porties Vriendelijke bedieni...

Lekker maar kleine porties Vriendelijke bediening

Bonny
Beoordeeld op: 13/01/2020
Bonny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Endroit géographique exceptionnel. Réservation...

Endroit géographique exceptionnel. Réservation facile. Personnel aimable, attentif et compétent. Large menu. Cuisine de très bonne qualité. Prix raisonnables.

Marc
Beoordeeld op: 05/01/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede prijs-kwaliteit Super bediening...

Goede prijs-kwaliteit Super bediening

Rudy
Beoordeeld op: 04/01/2020
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zéér vriendelijke ontvangst en bediening. Het...

Zéér vriendelijke ontvangst en bediening. Het menu was lekker en tijdig geserveerd. Aanrader!!!!

catherine
Beoordeeld op: 04/01/2020
catherine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Service très aimable Cuisine traditionnelle...

Service très aimable Cuisine traditionnelle

Geert
Beoordeeld op: 03/01/2020
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

De Reveillon was een topavond, zeer goed servic...

De Reveillon was een topavond, zeer goed serviceteam die de heerlijke gerechten van het keukenteam bij de gasten brachten. Prachtige decoratie van het interieur is alom tegenwoordig. Kortom, proficiat Sebastiaan en de vele medewerk(st)ers. Een geslaagde start voor 2020, om nooit te vergeten. De shuttle service bracht ons terug naar het hotel in centrum Blankenberge, wat uiteraard zeer tevreden stemde.

datum score