Beoordelingen van Belgium Pier Blankenberge

300 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
300 beoordelingen
datum score
Odet
Beoordeeld op: 24/06/2019
Odet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het restaurant was ZEER mooi aangekleed. bloeme...

Het restaurant was ZEER mooi aangekleed. bloemetjes ,tafels mooi versierd. Het eten was lekker en vriendelijk opgediend. Alleen had ik een probleem met de airco. Ik kan daar niet goed tegen.

Marc
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Proeverij namiddag - 23/06
Beoordeeld op: 24/06/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Geslaagd etentje en vriendelijke bediening.voor...

Geslaagd etentje en vriendelijke bediening.voor herhaling vatbaar

Anne marie
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Proeverij namiddag - 23/06
Beoordeeld op: 24/06/2019
Anne marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was super lekker en ook het ontvangst...

Het eten was super lekker en ook het ontvangst toen we een tafeltje vroegen voor buiten voor ons glas op te zetten werd dit direct gebracht ...super en voor herhaling vatbaar

Martine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Proeverij avond - 21/06/2019
Beoordeeld op: 24/06/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Beste niet tevreden is het woord niet. Wij...

Beste niet tevreden is het woord niet. Wij komen telkens met een groep en iedereen vond dat het ditmaal minder soepel verliep. De service van het personeel en het eten was terug dik in orde maar toch liep het minder vlot . het hoofdgerecht kregen wij zelfs bijna koud opgediend wat jammer is. Wou dit even doorgeven ter info.. en wij zouden er in september terug graag bijzijn met voorlopig 9 personen Met vriendelijke groeten

jessyka
Beoordeeld op: 24/06/2019
jessyka beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

SUPER VUE MER;SERVICE RAPIDE;SERVEURS AGREABLES...

SUPER VUE MER;SERVICE RAPIDE;SERVEURS AGREABLES

placeholder
Rita
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Proeverij avond - 21/06/2019
Beoordeeld op: 24/06/2019
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten .Vlotte en vriendelijke bediening...

Lekker eten .Vlotte en vriendelijke bediening

vera
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Proeverij avond - 21/06/2019
Beoordeeld op: 23/06/2019
vera beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

leuke omgeving, fantastisch eten, leuke versier...

leuke omgeving, fantastisch eten, leuke versiering, super vriendelijk personeel. Alleen vond ik het persoonlijk iets te lang, had tot 23 uur mogen duren ipv tot 0.30 uur.

freddy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Proeverij avond - 21/06/2019
Beoordeeld op: 23/06/2019
freddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was weer heel lekker en een goede...

Het eten was weer heel lekker en een goede bediening. Leuke omkadering. Vriendelijk personeel

Norbert
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Proeverij avond - 21/06/2019
Beoordeeld op: 22/06/2019
Norbert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Gezellig, mooi kader met prachtige versierde...

Gezellig, mooi kader met prachtige versierde tafels,vriendelijk personeel, en ...natuurlijk lekker eten.

datum score