Beoordelingen van Belgium Pier Blankenberge

423 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
423 beoordelingen
datum score
Michel
Beoordeeld op: 02/01/2020
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Verzorgde tafelschikking ( we waren met 2 en...

Verzorgde tafelschikking ( we waren met 2 en hadden een tafeltje voor ons 2, hetgeen we op prijs stelden ). De bediening was verzorgd en vriendelijk. Het eten was lekker. De muziek was leuk en gepast !! De sfeer was goed !! Voor herhaling vatbaar !! Misschien zoals aantal jaar geleden een grote versierde kerstboom aan de deur van de Pier zetten ( creert een fee-erieke sfeer ) ! Groetjes Annick&Michel

Kimberly
Beoordeeld op: 02/01/2020
Kimberly beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel. Leuke sfeer. Hondvriende...

Vriendelijk personeel. Leuke sfeer. Hondvriendelijk. Lekker eten.

Rudy
Beoordeeld op: 02/01/2020
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel gezellig aangekleed, lekker eten , leuke...

Heel gezellig aangekleed, lekker eten , leuke ambiance ook al tijdens het eten. Super

Björn-Olaf
Beoordeeld op: 02/01/2020
Björn-Olaf beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zwanglose Atmosphäre, gemütlich Fensterplatz...

Zwanglose Atmosphäre, gemütlich Fensterplatz wie gewünscht Äußerst nette Bedienung!! Prima Empfehlungen Leckeres Essen (Fisch und Fleisch)

Christiane
Beoordeeld op: 02/01/2020
Christiane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

accueil chaleureux service impeccable bonne...

accueil chaleureux service impeccable bonne ambiance et repas tres satisfaisant merci et bonne annee a l equipe

Ria
Beoordeeld op: 02/01/2020
Ria beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

een prachtige organisatie en alles goed verlope...

een prachtige organisatie en alles goed verlopen met lekker eten en goede bediening gans de avond en nacht.

Rita
Beoordeeld op: 02/01/2020
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

alles was tot in de puntjes verzorgt ; voor...

alles was tot in de puntjes verzorgt ; voor herhaling vatbaar hubert en rita nogmaals proficiat

[anonymous]
Beoordeeld op: 01/01/2020
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Geweldig nieuwjaarsfeest fantastis kader goed...

Geweldig nieuwjaarsfeest fantastis kader goed gegeten en goed gedronken een aanrader hopelijk tot volgende keer

Norbert
Beoordeeld op: 01/01/2020
Norbert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Ja heel tevreden , Kwaliteit van het eten ,een...

Ja heel tevreden , Kwaliteit van het eten ,een prachtig versierd kader, vriendelijk personeel, een must om nog eens oudejaarsavond te vieren.

Louis
Beoordeeld op: 01/01/2020

Wij zijn zeer tevreden over het menu .klasse...

Wij zijn zeer tevreden over het menu .klasse ! De decoratie van het restaurant , zeer mooi,,impressionant !

datum score