Beoordelingen van Belgium Pier Blankenberge

305 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
305 beoordelingen
datum score
Marcello
Beoordeeld op: 22/07/2019
Marcello beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Bonne experience, des prix raisonable et l'atte...

Bonne experience, des prix raisonable et l'attention impeccable. Le climat etait excellent aussi.

Antoine
Beoordeeld op: 01/07/2019
Antoine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

super goed...

super goed

Vicky
Beoordeeld op: 24/06/2019
Vicky beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede service,nooit zonder een leeg glas...

Zeer goede service,nooit zonder een leeg glas gestaan.Alles verliep vlot,het eten was steeds goed warm en vooral lekker.De sfeer zat ook goed met de live muziek.Een pluim voor iedereen.

Roger
Beoordeeld op: 24/06/2019
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het decor met de voetjes in het water of toch...

Het decor met de voetjes in het water of toch bijna en de mooie gedekte tafels toffe bediening en het eten was picco bello

Anne marie
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Proeverij namiddag - 23/06
Beoordeeld op: 24/06/2019
Anne marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was super lekker en ook het ontvangst...

Het eten was super lekker en ook het ontvangst toen we een tafeltje vroegen voor buiten voor ons glas op te zetten werd dit direct gebracht ...super en voor herhaling vatbaar

Martine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Proeverij avond - 21/06/2019
Beoordeeld op: 24/06/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Beste niet tevreden is het woord niet. Wij...

Beste niet tevreden is het woord niet. Wij komen telkens met een groep en iedereen vond dat het ditmaal minder soepel verliep. De service van het personeel en het eten was terug dik in orde maar toch liep het minder vlot . het hoofdgerecht kregen wij zelfs bijna koud opgediend wat jammer is. Wou dit even doorgeven ter info.. en wij zouden er in september terug graag bijzijn met voorlopig 9 personen Met vriendelijke groeten

placeholder
Rita
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Proeverij avond - 21/06/2019
Beoordeeld op: 24/06/2019
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten .Vlotte en vriendelijke bediening...

Lekker eten .Vlotte en vriendelijke bediening

vera
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Proeverij avond - 21/06/2019
Beoordeeld op: 23/06/2019
vera beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

leuke omgeving, fantastisch eten, leuke versier...

leuke omgeving, fantastisch eten, leuke versiering, super vriendelijk personeel. Alleen vond ik het persoonlijk iets te lang, had tot 23 uur mogen duren ipv tot 0.30 uur.

Norbert
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Proeverij avond - 21/06/2019
Beoordeeld op: 22/06/2019
Norbert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Gezellig, mooi kader met prachtige versierde...

Gezellig, mooi kader met prachtige versierde tafels,vriendelijk personeel, en ...natuurlijk lekker eten.

datum score