Beoordelingsscore
8.2 Gebaseerd op 7 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
7 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Brigitte
Beoordeeld op: 24/05/2017
Brigitte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Een leuke avond gehad, op het gemak van onze...

Een leuke avond gehad, op het gemak van onze aperitief en het hapje genoten die op het terras werd geserveerd, daarna in een heel gezellig kader binnen de maaltijd genomen. Een vriendelijke ober serveerde de gerechten, iemand met gevoel voor humor. We hadden niet het gevoel ons te moeten haasten, er was voldoende tijd tussen de gerechten. De gerechten waren heel lekker en voldoende. Iedereen was heel tevreden

Marcel
Beoordeeld op: onbekend
Marcel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Proficiat voor het ganse team van het Oosthof!

Met 11 vrienden terug een mooie middag en namiddag beleefd in het Oosthof: schikking tafel excellent, een formidabele ontvangst en a priori terug genoten van het culinaire niet te onderschatten aanbod! Dit is een zaak die door elke deelnemer enorm geapprecieerd werd: hier werden we terug geconfronteerd met een prachtig team dat zich steeds weet in te zetten en klanten weet te fascineren door de heerlijke kookkunsten en vriendelijk onthaal!!!

Marcel
Beoordeeld op: onbekend
Marcel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Weerom klasse van jewelste!!!

Oudejaarsavond net gevierd in het Oosthof, dit binnen een zeer aangenaam kader met een uitstekende service, zowel van de eigenaars als van de medewerkers. De ontvangst en begeleiding door de ganse avond verliep vlekkeloos. Een prachtige menu en een mooie entourage van een volledig bezet Oosthof, hebben ons weerom een onvergetelijke belevenis bezorgd!!! Een aanrader voor iedereen die houdt van klasse, gebaseerd op een kwaliteitsgerichte werking op alle vlakken.

placeholder
Philip
Beoordeeld op: onbekend

Telleurstellng van formaat

Gisteren zijn wij gaan eten in t oosthof. We zijn super ontvangen. Bij het aperitief werden er hapjes gebracht die zeer mooi gepresenteerd waren en ook lekker, maar pas een halfuur nadat de aperitief geserveerd was,waardoor alles al op was. Voor het voorgerecht moesten we zeer lang wachten en toen het er aankwam, vroeg ik om een bord door te geven, Werd er een kort "neen" geantwoord en daarna "anders doe ik mijn schort uit en zet ik mij erbij". Dit was anders vriendelijk bedoeld. We hadden allemaal scampi's besteld, maar die waren echt lauw. Het hoofdgerecht was chateau briand er werd een eerste portie gedresseerd waarna de rest van het vlees weer verdween richting keuken, toen er op nog een portie werd gevraagd, was het vlees ijskoud... En dat voor 64€? Dit hebben we gemeld en dan hebben ze het vlees nog wat bijgebakken. Het was natuurlijk niet meer saignant, maar tenminste wel warm. Bij het brengen van de sabayon hebben ze er ons op gewezen dat er ijs vanonder in zat dus dat dat wel koud kon zijn... Zeer sarcastisch en uitermate onbeleefd vind ik dit. We gaan graag en regelmatig gaan eten maar voor de prijs die zij vragen, hadden wij toch betere service en eten verwacht.

rene
Beoordeeld op: onbekend

mooie ambiance welke veelbelovend leek.Wij...

mooie ambiance welke veelbelovend leek.Wij namen het permeke menu.De eendelever was op de juiste wijze gebakken.Als tussengerecht de tongrolletjes,niet te gaar met nog een goede bite.Helaas het wilgerecht viel tegen.Het Vlees was veel te veel doorbakken.De daarbij geserveerde twee soorten kool maakte dit gerecht veel te zwaar.Het kaasdessert was goed op temperatuur(niet te koud) en daardoor smaakvol.Wijnen werden ruimhartig bijgeschonken.Helaas was de bediening op sommige punten wat amateuristisch.

Mario
Beoordeeld op: onbekend

Prachtige site, omwalde hoeve de geschiedenis...

Prachtige site, omwalde hoeve de geschiedenis komt zo naar je toe. Goede keuken prijs kwaliteit, vlotte vriendelijke bediening men voelt zich meteen thuis. Aanrader op 10 km van Brugge en Oostende, het hoeft niet steeds in een druk centrum te zijn, parking geen probleem.

Alle beoordelingen van dit restaurant