Beoordelingen van De Ark

56 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.3
56 beoordelingen
datum score
Pascale
Beoordeeld op: 01/07/2018
Pascale beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Onze drankbestelling was steeds verkeerd of...

Onze drankbestelling was steeds verkeerd of onvolledig. Duurde enorm lang eer we dit kregen waardoor de drank warm was. Er verliep niets zoals het hoorde. Ook naar het eten toe, vlees saignant gevraagd en was veel te ver gebakken. We vernamen wel dat de eigenaars er niet waren via het personeel.

Michiels
Beoordeeld op: 30/06/2018
Michiels beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Frietjes te ver uitgebakken waardoor ze veel...

Frietjes te ver uitgebakken waardoor ze veel te hard waren , hetzelfde met de sliptongetjes , al regelmatig geweest maar nu was het ondermaats.

Franky H.
Beoordeeld op: 25/06/2018
Franky H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten, bediening en kader top. We hadden mooi...

Eten, bediening en kader top. We hadden mooi weer en hadden geluk op buitenterras te kunnen eten.

Elly
Beoordeeld op: 24/06/2018
Elly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd naar wens en met de glimlach!...

Altijd naar wens en met de glimlach!

Catherine
Beoordeeld op: 24/06/2018
Catherine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk, eten lekker ,,, Misschien een...

Vriendelijk, eten lekker ,,, Misschien een werkpunt ,zeker geen kritiek , maar warm eten opdienen in warme borden aanbevolen ,

Luc
Beoordeeld op: 24/06/2018
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede prijs kwaliteitsverhouding....

Goede prijs kwaliteitsverhouding.

Rudy
Beoordeeld op: 23/06/2018
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk en lekker...

Vriendelijk en lekker

Luc
Beoordeeld op: 20/06/2018
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit is dik in orde. Vlotte en vrien...

Prijs/kwaliteit is dik in orde. Vlotte en vriendelijke bediening. het was onze eerste keer in de bistro en we komen zeker terug.

Frank
Beoordeeld op: 19/06/2018
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goeie verhouding prijs/kwaliteit, menukaart...

Goeie verhouding prijs/kwaliteit, menukaart met ruime keuze, betaalbare wijn, vriendelijke en vlotte bediening, grote parking. Er is wel veel lawaai als het restaurant vol is.

Patrick
Beoordeeld op: 17/06/2018

Lekker eten en vriendelijke bediening....

Lekker eten en vriendelijke bediening.

datum score