Beoordelingen van Barbouni

48 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
48 beoordelingen
datum score
Nancy
Beoordeeld op: 14/09/2020
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

We hebben de "Griekse wandeling" besteld. De...

We hebben de "Griekse wandeling" besteld. De verschillende "gangen" volgden té snel achter elkaar + lamsvlees was onvoldoende gebakken. Dit laatste werd gemeld, maar meer dan een "sorry" kwam er niet als compensatie, terwijl je toch wel genoeg betaald voor deze "menu". Vroeger was het vlees ook in aparte "gangen"; nu komt het allemaal samen. Grieks balletje niet zo lekker meer als vroeger; nu ook zonder tomatensaus. Ook inrichting i.f.v. "corona" niet écht OK. Tafels al erg dicht op elkaar en daar nog schermen tussen zorgen ervoor dat je niet erg op je gemak zit. We zijn niet erg geneigd om nog snel terug te komen. :-(

Danielle
Beoordeeld op: 12/07/2021
Danielle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en lekker eten!...

Vriendelijke bediening en lekker eten!

Danny
Beoordeeld op: 05/10/2020
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker eten. De wandeling doorheen de...

Super lekker eten. De wandeling doorheen de kaart is een aanrader. Supervriendelijke bediening door mevrouw.

Mireille
Beoordeeld op: 25/07/2021
Mireille beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was weeral heel lekker...

Het was weeral heel lekker

Kristien
Beoordeeld op: 06/07/2021
Kristien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst, vlotte bediening en...

Vriendelijke ontvangst, vlotte bediening en lekker gegeten. Wij komen terug.

Mike
Beoordeeld op: 29/06/2021
Mike beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten, instant happiness. Vakantiege...

Heel lekker eten, instant happiness. Vakantiegevoel op je bord , behulpzame en vriendelijk personeel. Je voelt dat het team goed zit en dat zorgt voor een algemeen aangename sfeer en gezelligheid!

Haleyt
Beoordeeld op: 02/10/2020
Haleyt beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, alle gerechten zijn...

Vriendelijke bediening, alle gerechten zijn goed en juiste prijs kwaliteit

Filip
Beoordeeld op: 28/09/2020
Filip beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke en verzorgde bediening.Lekker...

Vriendelijke en verzorgde bediening.Lekker eten.Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Eliane
Beoordeeld op: 25/09/2020
Eliane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De regels ivm corona werden gevolgd. Er waren...

De regels ivm corona werden gevolgd. Er waren geen te lange wachttijden tussen de verschillende schotels. Prijs/kwaliteit was oké.

Rik
Beoordeeld op: 28/08/2020
Rik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vlotte bediening, vriendelijk personeel...

Zeer vlotte bediening, vriendelijk personeel en bovenal... heel lekker eten!

datum score