Beoordelingen van Bolly Bar

71 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.3
71 beoordelingen
datum score
wim
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/03/2020
wim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

erg verzorgd, verrassend én lekker ! goede...

erg verzorgd, verrassend én lekker ! goede reclame om terug te keren om à la carte te eten ; échte aanrader !! pech dat ze vroegtijdig moeten sluiten voor 3 weken corona natuurlijk

Christl
Beoordeeld op: 09/03/2020
Christl beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was de vierde keer dat we uw restaurant...

Het was de vierde keer dat we uw restaurant bezochten. Al verschillende gerechten geprobeerd. Alle gerechtjes waren super lekker . Ze zijn echt af ! Top kwaliteit , heerlijke smaken . Houden zo ! De bediening is ook top . Vriendelijke ontvangst en zeer attent . Er valt nergens iets op aan te merken ! Juist kleinigheidje , in potje met zout en peper een lepeltje steken zodat niet iedereen met zijn vingers in het potje moet . Proficiat , jullie zijn een top team

Jelle
Beoordeeld op: 09/03/2020
Jelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker, alles perfect in orde...

Zeer lekker, alles perfect in orde

Vivienne
Beoordeeld op: 09/02/2020
Vivienne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

hartelijke ontvangst, gezellige sfeer, mooi...

hartelijke ontvangst, gezellige sfeer, mooi interieur en lekkere gerechten; de keuze voor kleine of grotere gerechten vind ik super

Geert
Beoordeeld op: 08/02/2020
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Top bediening en fijn verzorgde maaltijd!...

Top bediening en fijn verzorgde maaltijd!

Bieke
Beoordeeld op: 26/01/2020
Bieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel gezellig, het eten is top, originele prese...

Heel gezellig, het eten is top, originele presentatie, service heel aangenaam. Een aanrader!

Hans
Beoordeeld op: 31/12/2019
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuk kader, lekker eten en top bediening!!...

Leuk kader, lekker eten en top bediening!!

Kathleen
Beoordeeld op: 30/12/2019
Kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellige sfeer, mooie inrichting, hele attente...

Gezellige sfeer, mooie inrichting, hele attente bediening en superlekker eten. Hele geslaagde avond!

Koen
Beoordeeld op: 29/12/2019
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekkere en exquise finger food, bijzonder goed...

Lekkere en exquise finger food, bijzonder goed gebakken hertekalf. Aangename en voorname bediening. Mooie setting.

placeholder
Jan
Beoordeeld op: 22/12/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi interieur, vriendelijk bediening en heel...

Mooi interieur, vriendelijk bediening en heel lekker eten maken het plaatje compleet. Zeker doen.

datum score