Het concept blijft hetzelfde: de nabijheid van de vismijn wordt vertaald in dagelijks verse vis. Daarnaast worden een aantal uitstekende streekproducten uit de polders geserveerd. Dit alles in combinatie met de gastronomisch touch van Chef Christophe en Tom, 2 oudgedienden van Hotelschool Ter Duinen, is dit uitgemond in een vermelding in de Gault Millau en het verwerven van een Toque Blanche.
Uw nieuwe gastvrouw Ann zal, gesteund door ons team: Nathalie, Linda, Dimitry en Chems, nog meer dan vroeger inzetten op service en sfeer.
De Bistro verwelkomt u met de glimlach!
Lekker eten. Vriendelijke bediening. Prijs/...
Lekker eten. Vriendelijke bediening. Prijs/ kwaliteit ok. Muziek op de achtergrond was wel storend (radiozender?)
kwaliteit en vriendelijkheid doen ons vanuit...
kwaliteit en vriendelijkheid doen ons vanuit Brugge al vele jaren naar Bistro Du Port terugkeren
Lekker eten en een gezellige sfeer...
Lekker eten en een gezellige sfeer
Alles was perfect en heel lekker. Goede service...
Alles was perfect en heel lekker. Goede service en mooie zaal.
Lekker gegeten voor schappelijke prijs!!...
Lekker gegeten voor schappelijke prijs!!
Alles was perfect in orde, verzorgde borden,...
Alles was perfect in orde, verzorgde borden, lekker verfijnd eten, goede bediening Je proeft dat alles vers bereid is. Leuk dat er ook heel wat wijnen per glas kunnen besteld worden
Mooi interieur, lekker eten en vriendelijke...
Mooi interieur, lekker eten en vriendelijke bediening!
Het blijft telkens culinaire verwenning in...
Het blijft telkens culinaire verwenning in een leuk kader en een aangename bediening. Een vast adres telkens we aan zee zijn !
Spontaan onthaal, een vlotte bediening door...
Spontaan onthaal, een vlotte bediening door iemand die de knepen van het vak volledig onder de knie heeft, eenvoudig doch zeer proper kader, eten was lekker.