Het concept blijft hetzelfde: de nabijheid van de vismijn wordt vertaald in dagelijks verse vis. Daarnaast worden een aantal uitstekende streekproducten uit de polders geserveerd. Dit alles in combinatie met de gastronomisch touch van Chef Christophe en Tom, 2 oudgedienden van Hotelschool Ter Duinen, is dit uitgemond in een vermelding in de Gault Millau en het verwerven van een Toque Blanche.
Uw nieuwe gastvrouw Ann zal, gesteund door ons team: Nathalie, Linda, Dimitry en Chems, nog meer dan vroeger inzetten op service en sfeer.
De Bistro verwelkomt u met de glimlach!
Supersappige fazant gegeten. Bediening is zoals...
Supersappige fazant gegeten. Bediening is zoals steeds zeer vriendelijk. Wij komen hier telkens heel voldaan buiten !!!
Lekker, prima bediening, vriendelijkheid...
Lekker, prima bediening, vriendelijkheid
Heel vriendelijk onthaald. Giede bediening,...
Heel vriendelijk onthaald. Giede bediening, vlot en vooral super lekker.
lekker eten, voldoende hand gel (als je het...
lekker eten, voldoende hand gel (als je het als bezoeker gebruikt) en voldoende distancing.
Klassieke keuken maar heel lekker!...
Klassieke keuken maar heel lekker!
A recommander....Top!
Nous y sommes allées à 4... accueil et service très sympathique... toutes avons trouvé nos plats excellent, je pense que je n'avais jamais dégusté du poisson aussi parfaitement cuit!!! Rapport qualité / prix top. à recommander sans soucis
Wij werden vriendelijk onthaald alhoewel we...
Wij werden vriendelijk onthaald alhoewel we enkele minuten te laat waren. Het eten was super lekker. Zeker een aanrader.
Lekker en vriendelijk...
Lekker en vriendelijk
Uw menu was top. De pladijs met broccoli puree...
Uw menu was top. De pladijs met broccoli puree geweldig!
Vriendelijke ontvangst in een mooi kader. Menu...
Vriendelijke ontvangst in een mooi kader. Menu lag afgedrukt op de tafel. Zeker de moeite om eens langs te gaan. Voldoende grote porties. Een uitgebalanceerd 4 gangen menu. Daar een fles Maçon Villages bij gekozen en geslaagd was onze avond.