Beoordelingen van De Vuurtoren

48 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.0
48 beoordelingen
datum score
WENDY
Beoordeeld op: 14/10/2020
WENDY beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten, gezellig voor te zitten...

Heel lekker gegeten, gezellig voor te zitten en vriendelijke mensen! Een aanrader! we komen zeker en vast terug!

Hilde
Beoordeeld op: 12/10/2020
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, goede prijs. Snelle bediening....

Lekker eten, goede prijs. Snelle bediening. Goed corona-bestendig. Mooie muziek uit onze jonge tijd.

Geert
Beoordeeld op: 12/10/2020
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

goede service...

goede service

Jef
Beoordeeld op: 05/10/2020
Jef beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

heel goeie prijs-kwaliteit...

heel goeie prijs-kwaliteit

Glen
Beoordeeld op: 21/09/2020
Glen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super lekker gegeten en top bediening...

Super lekker gegeten en top bediening

Jacques
Beoordeeld op: 17/09/2020
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Ja ik ben wel tevreden over de maaltijden die...

Ja ik ben wel tevreden over de maaltijden die we alle twee hebben genoten. het gaat immers over de prijs van een karaf water gefactureerd aan 5 € . Ik weet dat ze de moeilijke tijden van de corona moeten inhalen maar toch ! Dat heeft wel een negatief effect gehad en het is wel zeker dat met de communicatie met anderen klanten/familie dit ter sprake zal komen. Spijtig dat ze zich daarvoor laat kennen !

Lisa
Beoordeeld op: 16/09/2020
Lisa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

De complimenten aan de chef. Wij hebben overhee...

De complimenten aan de chef. Wij hebben overheerlijk gegeten en er met volle teugen van genoten.

Peter
Beoordeeld op: 11/09/2020
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goed eten...

Goed eten

Hilde
Beoordeeld op: 03/09/2020
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten. We kozen voor de suggestie...

Zeer lekker gegeten. We kozen voor de suggestie. Snelle bediening. Rustige sfeer. Eerlijke prijs. Een aanrader!

Lieve
Beoordeeld op: 23/08/2020
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, correcte en vlotte service....

Lekker eten, correcte en vlotte service.

datum score