Beoordelingen van De Vuurtoren

70 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.7
70 beoordelingen
datum score
Katleen
Beoordeeld op: 07/03/2022

geresveerd, bevestiging gekregen en dan aan...

geresveerd, bevestiging gekregen en dan aan gesloten deur staan , zag er vrij vervulid en verlaten uit

Peter
Beoordeeld op: 28/02/2022
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Gereserveerd,bevestigd maar deur was gesloten....

Gereserveerd,bevestigd maar deur was gesloten. Kelner aanwezig in donker resto. Geen briefje

Alfred
Beoordeeld op: 25/02/2022

omdat het gesloten was en u kom reserveren?...

omdat het gesloten was en u kom reserveren?

SABRI
Beoordeeld op: 13/02/2022

le restaurant était fermé!!!!!...

le restaurant était fermé!!!!!

Valerie
Beoordeeld op: 13/02/2022
Valerie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We hadden een tafel gereserveerd en toen we...

We hadden een tafel gereserveerd en toen we aankwamen stonden we voor een gesloten deur zonder ons te verwittigen

Alain
Beoordeeld op: 31/12/2021
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

goed eten en vriendelijjk...

goed eten en vriendelijjk

Nadine
Beoordeeld op: 22/12/2021
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super vriendelijke meneer.En lekkere picon....s...

Super vriendelijke meneer.En lekkere picon....specialiteit is hun vispotje....mmmmmmmmm

Luc
Beoordeeld op: 17/12/2021
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening en lekker gegeten...

Zeer vriendelijke bediening en lekker gegeten !!

De Moor
Beoordeeld op: 07/11/2021
De Moor beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

de bediening in de zaal was super vriendelijk!...

de bediening in de zaal was super vriendelijk! voorgerecht scampi is het beste voorgerecht die ik ooit al heb gegeten! Wij kwamen langs op aanraden van een collega en zullen deze zaak verder aanraden.

Dirk
Beoordeeld op: 03/11/2021
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst, vlugge bediening, bijko...

Vriendelijke ontvangst, vlugge bediening, bijkomende kroketten en mayonaise zonder meerprijs geleverd.

datum score