Beoordelingen van De Vuurtoren

32 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.9
32 beoordelingen
datum score
Nadine
Beoordeeld op: 16/09/2019
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Verzorgde en vlotte bediening. Vriendelijk...

Verzorgde en vlotte bediening. Vriendelijk personeel. Heel lekkere vis zoals je verwacht aan zee!

Katleen
Beoordeeld op: 18/08/2019
Katleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vroegen voor de kleinzoon een fristi die drinkt...

Vroegen voor de kleinzoon een fristi die drinkt geen prik dranken dat was er niet vroegen een zakje chips met paprika was er niet wij vroegen spuitwater bij ons eten was er ook niet

francis
Beoordeeld op: 29/05/2019
francis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

top steaks...

top steaks

Pascale
Beoordeeld op: 19/03/2019
Pascale beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam kader. Alles zeer netjes! Supervriend...

Aangenaam kader. Alles zeer netjes! Supervriendelijke bediening en overheerlijke zeetong! Wij keren zeker terug!

Guido
Beoordeeld op: 10/09/2018
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten (vis) en de soep waren heel lekker...

Het eten (vis) en de soep waren heel lekker (mocht iets warmer zijn) en genoeg. Perfect ! Komen zeker terug..(waren er al geweest...)

Gisela
Beoordeeld op: 02/06/2018
Gisela beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

heel nette zaak! vriendelijke bediening en...

heel nette zaak! vriendelijke bediening en zeer lekker gegeten.

placeholder
Trudo
Beoordeeld op: 27/05/2018
Trudo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten ,was een aangename ervaring...

Lekker gegeten ,was een aangename ervaring ! Zeker aan te bevelen !

Claude
Beoordeeld op: 26/03/2018
Claude beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super snelle service en vriendelijke bediening,...

Super snelle service en vriendelijke bediening, prijs-kwaliteit super. Beddankt

Gerard V.
Beoordeeld op: 11/03/2018
Gerard V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs-kwaliteit, netheid en vriendelijkheid...

Prijs-kwaliteit, netheid en vriendelijkheid zijn voor ons de punten die onze beoordeling bepalen. Deze waren allen behoorlijk naar wens. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Ariane
Beoordeeld op: 18/02/2018
Ariane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

service et nourriture irréprochable....

service et nourriture irréprochable.

datum score