Beoordelingen van Julia Fish & Oysterbar

835 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
835 beoordelingen
datum score
Cristel
Beoordeeld op: 03/06/2018
Cristel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zowel de sharing dishes als de catch of te...

Zowel de sharing dishes als de catch of te day waren top. Supertoffe en zeer vriendelijke bediening. We hebben echt genoten! Tot heel binnenkort!

Noemie J.
Beoordeeld op: 03/06/2018
Noemie J. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

accueil très mauvais. Patronne pas souriante....

accueil très mauvais. Patronne pas souriante. Beaucoup trop chaud dans le resto, sans ouvrir une fenêtre.

Liesbeth
Beoordeeld op: 02/06/2018
Liesbeth beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer vriendelijk, de fruits de mer was zeer...

Zeer vriendelijk, de fruits de mer was zeer vers en vol van smaak ...en lekkere wijnen op de kaart.

Flip
Beoordeeld op: 02/06/2018
Flip beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Een van de beste restaurants van de Westkust....

Een van de beste restaurants van de Westkust. We komen hier regelmatig. Het blijft iedere keer verrassend en verfijnd. De wijnkaart is beperkt maar de aangeboden wijnen zijn uitstekend. De prijzen zijn heel correct. Eten aan de bar heeft iets speciaals en is erg comfortabel.

Karin
Beoordeeld op: 02/06/2018
Karin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten en vriendelijke bediening, gezellig...

Lekker eten en vriendelijke bediening, gezellig zitten.

Hilde W.
Beoordeeld op: 01/06/2018
Hilde W. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Top eten, tof kader. Prijs/kwaliteit lunch...

Top eten, tof kader. Prijs/kwaliteit lunch correct.

Cis
Beoordeeld op: 01/06/2018
Cis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Emily doet dat super!!! Topkader en ongelooflij...

Emily doet dat super!!! Topkader en ongelooflijk lekker eten. De tarbot en de Talbot hebben gesmaakt!

Paul
Beoordeeld op: 29/05/2018
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

We waren niet echt tevreden! We hebben onze...

We waren niet echt tevreden! We hebben onze scheermesjes niet gekregen , maar het was gewoon vergeten want ze stonden niet op de rekening. Jammer want Mevrouw heeft ze ons aangeraden. Voor de rest was alles super lekker!! We komen zeker terug. Een aanrader!!

Yves
Beoordeeld op: 29/05/2018

Directe en vriendelijke bediening. Uitstekende...

Directe en vriendelijke bediening. Uitstekende kwaliteit! Echt een aanrader.

Paulette
Beoordeeld op: 28/05/2018
Paulette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

lekker eten, sympathieke bediening, correcte...

lekker eten, sympathieke bediening, correcte afrekening

datum score