Beoordelingen van Rouge E Blanc

116 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
116 beoordelingen
datum score
Tamara B.
Beoordeeld op: 12/08/2017
Tamara B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vlotte service, vriendelijkheid...

Lekker eten, vlotte service, vriendelijkheid

Martens K.
Beoordeeld op: 12/08/2017
Martens K. beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Niettegenstaande het enorm druk was, werden...

Niettegenstaande het enorm druk was, werden we snel en vriendelijk bediend. Tweede keer dat we er komen eten en telkens zeer lekker!

Eddy V.
Beoordeeld op: 12/08/2017
Eddy V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en kwalitatief in orde...

Lekker en kwalitatief in orde

Silvere
Beoordeeld op: 07/08/2017
Silvere beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijk en aangenaam goede menus!...

Vriendelijk en aangenaam goede menus!

Pierre
Beoordeeld op: 29/07/2017
Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Ontvangst is vriendelijk,eten is kwaliteit,...

Ontvangst is vriendelijk,eten is kwaliteit, mooie locatie.

Francis
Beoordeeld op: 23/07/2017
Francis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

ja leuke bediening verzorgde maaltijd....

ja leuke bediening verzorgde maaltijd.

Chantal
Beoordeeld op: 22/07/2017
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben een menu gekozen en de opeenvolgende...

We hebben een menu gekozen en de opeenvolgende gangen volgenden mekaar te snel op.

Martin V.
Beoordeeld op: 16/07/2017
Martin V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel tevreden, we komen zeker terug als de...

Heel tevreden, we komen zeker terug als de gelegenheid zich voordoet. ook heel gemakkelijk te boeken. We vonden het super leuk

Anja
Beoordeeld op: 10/07/2017
Anja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke bediening, lekker gegeten...

Heel vriendelijke bediening, lekker gegeten en mooie omkadering !!!

Suzy
Beoordeeld op: 24/06/2017
Suzy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Super! Alles naar wens!!...

Super! Alles naar wens!!

datum score