Beoordelingen van Rouge E Blanc

138 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
138 beoordelingen
datum score
Rina
Beoordeeld op: 06/05/2018
Rina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Mooi kader vlotte en vriendelijke services...

Mooi kader vlotte en vriendelijke services kortom echte aanrader komen zeker terug voor het heerlijke eten

eddy V.
Beoordeeld op: 18/03/2018
eddy V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Als je tevreden bent , waarom zou je dan ergens...

Als je tevreden bent , waarom zou je dan ergens anders gaan ? Iedere keer we in Ingelmunster moeten zijn komen we bij jullie voor een etentje . Zeer tevreden !

Didier
Beoordeeld op: 05/03/2018
Didier beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Ja , heel tevreden, vriendelijk onthaal, snelle...

Ja , heel tevreden, vriendelijk onthaal, snelle service, niks op aan te merken. Lekker van eten, (want daarvoor komen we toch) Grote overdekte parking, Alles netjes. Aanrader!!!

anja
Beoordeeld op: 04/03/2018
anja beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijk ontvangen Gezellig zitten Lekker...

Vriendelijk ontvangen Gezellig zitten Lekker eten Niets geforceerd mooie wachttijd tussen de gerechten Voor herhaling

Rik
Beoordeeld op: 12/02/2018
Rik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en wijn. Goede kwaliteit en maandme...

Lekker eten en wijn. Goede kwaliteit en maandmenu aan billijke prijs

Dieter
Beoordeeld op: 06/02/2018
Dieter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was super lekker en vriendelijke en vlotte...

Het was super lekker en vriendelijke en vlotte bediening

Martine
Beoordeeld op: 02/02/2018
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening, vriendelijk personeel en...

Vlotte bediening, vriendelijk personeel en de maaltijden zijn verzorgd.

Saidja
Beoordeeld op: 02/02/2018
Saidja beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke en professionele bediening!...

Heel vriendelijke en professionele bediening! Lekkere lunch voor een prima prijs! Attente afwerking aperitief met 2 hapjes!

steve d.
Beoordeeld op: 20/01/2018
steve d. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het is altijd super lekker, super vers, goede...

Het is altijd super lekker, super vers, goede bediening, leuk kader...geen enkele opmerking en wij komen hier reeds lange tijd en zullen blijven komen.

Patricia G.
Beoordeeld op: 08/01/2018
Patricia G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

GEZELLIG EN VRIENDELIJK !...

GEZELLIG EN VRIENDELIJK !

datum score