Beoordelingen van Rouge E Blanc

101 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
101 beoordelingen
datum score
Mia D.
Beoordeeld op: 08/04/2019
Mia D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige sfeer ,lekker eten....

Gezellige sfeer ,lekker eten.

Kristof V.
Beoordeeld op: 08/04/2019

Goeie ontvangst, lekker gegeten....

Goeie ontvangst, lekker gegeten.

angelique
Beoordeeld op: 07/04/2019
angelique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Men zit daar op zijn gemak. Iedereen die daar...

Men zit daar op zijn gemak. Iedereen die daar werkt is gewoon. We waren vorige maand ook geweest en dan was het ook super. Misschien gisteren wel beetje lawaai van één bepaalde tafel maar het was niet echt storend :-)

Phaedra G.
Beoordeeld op: 06/04/2019
Phaedra G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Wij hadden online gereserveerd de avond voordie...

Wij hadden online gereserveerd de avond voordien. De bevestiging van de reservatie kwam 's morgens vroeg per mail. Er hangt een zeer gezellige sfeer in het restaurant, ook was het er uitermate rustig. Je kon gerust tegen de persoon tegenover je praten, zonder te roepen :). Er was een vlotte bediening. Als dessert had ikzelf een chocomousse besteld, waarbij ik een iets te grote lepel kreeg voor het potje. Dan maar de achterkant van die lepel gebruiken ;)

Hilde
Beoordeeld op: 01/04/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Vriendelijk, vers en vlotte bediening...

Vriendelijk, vers en vlotte bediening

Jurgen
Beoordeeld op: 30/03/2019
Jurgen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Wij nemen altijd een tapasplankje en daarna...

Wij nemen altijd een tapasplankje en daarna de cotalos, steeds lekker, mooi gepresenteerd, vriendelijke en vlotte bediening. Prijs zeer correct.

Annelies S.
Beoordeeld op: 29/03/2019
Annelies S. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Vriendelijk, aangepaste kaart voor anderstalige...

Vriendelijk, aangepaste kaart voor anderstaligen, lekkere dagschotel, zeer vlotte bediening!

Ronia
Beoordeeld op: 25/03/2019
Ronia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening. Alles top!...

Lekker eten, vriendelijke bediening. Alles top!

Filip
Beoordeeld op: 20/03/2019
Filip beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk onthaal, voorstel van het...

Zeer vriendelijk onthaal, voorstel van het menu was perfect en correct! Er was gemorst en direct was er iemand om het op te kuisen. Top!!!

KBC Ingelmunster ..
Beoordeeld op: 20/03/2019
KBC Ingelmunster .. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

vlotte & vriendelijke bediening....

vlotte & vriendelijke bediening.

datum score