Beoordelingen van Rouge E Blanc

102 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
102 beoordelingen
datum score
Annelore A.
Beoordeeld op: 21/04/2019
Annelore A. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening, goeie...

Lekker eten, vriendelijke bediening, goeie prijs-kwaliteit verhouding

Kristof V.
Beoordeeld op: 08/04/2019

Goeie ontvangst, lekker gegeten....

Goeie ontvangst, lekker gegeten.

Jurgen
Beoordeeld op: 30/03/2019
Jurgen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Wij nemen altijd een tapasplankje en daarna...

Wij nemen altijd een tapasplankje en daarna de cotalos, steeds lekker, mooi gepresenteerd, vriendelijke en vlotte bediening. Prijs zeer correct.

Filip
Beoordeeld op: 20/03/2019
Filip beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk onthaal, voorstel van het...

Zeer vriendelijk onthaal, voorstel van het menu was perfect en correct! Er was gemorst en direct was er iemand om het op te kuisen. Top!!!

Filip V.
Beoordeeld op: 18/03/2019
Filip V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

zeer aangename vlotte bediening, zeer vriendeli...

zeer aangename vlotte bediening, zeer vriendelijk, goed ontvangen geweest en zeer lekker gegeten voor herhaling vatbaar. Verscheure Lynn

Julie C.
Beoordeeld op: 15/02/2019
Julie C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Erg vriendelijk! Zeer lekker van eten. Zelf...

Erg vriendelijk! Zeer lekker van eten. Zelf aangekondigd om menu aan te passen: zwangerschap!

ROBERT
Beoordeeld op: 13/01/2019
ROBERT beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk ontvangen vlotte bediening en heel...

Vriendelijk ontvangen vlotte bediening en heel lekker eten!!!!! Voor herhaling vatbaar met andere vrienden !

Luc D.
Beoordeeld op: 17/12/2018
Luc D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekkere keuken en een aangename en vlotte...

Zeer lekkere keuken en een aangename en vlotte bediening. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Cinthy D.
Beoordeeld op: 01/12/2018
Cinthy D. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en vlotte bediening...

Lekker en vlotte bediening

datum score