Keuken
Franse 
Budget
€€
Sluitingsdagen
Zondag avond - Maandag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.9 Gebaseerd op 8 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
8 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Marnick
Beoordeeld op: onbekend

Kant-en-klaar

Dit restaurant wil de indruk wekken dat ze tot een hoger segment behoren, maar niets is minder waar! We kregen een mooi ogend bord voor geschoteld, maar ik ben zelf werkzaam in de sector en heb kunnen zien en proeven dat veel daarvan kant en klaar wordt ingekocht. "huisbereid" betekent in feite "door het huis aangekocht" en daar hoef je toch geen kok voor te zijn. Spijtig en daarom ook teleurstellend! De service is eerder klungelig en opgejaagd alsof we zo snel mogelijk alles moesten naar binnen schrokken, betalen en de zaak verlaten. Enkel de ligging en tuin konden ons voldoende bekoren.

Rigobert
Beoordeeld op: onbekend

Goede keuken en correcte service

We waren met oudejaarsavond te gast in Restaurant Retro, niettegenstaande een drukke bezetting heeft de "chef" en zijn "brigade" afgewerkte, smaakvolle en mooi ogende gerechten op het bord gebracht, met een correcte service en attente opvolging van de bijhorende dranken. Kleine opmerking: "Proberen van in de toekomst de timing te optimaliseren" (te weinig ruimte tussen de gerechten)

placeholder
vogeleer
Beoordeeld op: onbekend

Zonder tralala

We zijn daar al een paar keer gaan eten (met en zonder flair-bon) en telkens was het een meevaller. De bediening gebeurd simpel zonder teveel chichi en altijd met een glimlach. Je kan er lekkere gerechten eten met aangepaste wijnen tegen een schapelijke prijs. Menu's veranderen constant. Je kan er ook (mits goed weer) romantisch eten in de tuin. In de tuin lopen zowaar ook enkele dieren vrij rond, zoals een fazant, een paar konijnen, enz... m.a.w. een aanrader.

Katelijne
Beoordeeld op: onbekend

gemaakte afspraken niet nagekomen

Vorig jaar gingen we na een lange tijd opnieuw eten in de Retro. De eerste keer was ons beter bevallen dan deze tweede keer. We gingen met een groep en vroegen op voorhand uit welke menu's we mochten kiezen. Ze gaven verschillende mogelijkheden op en we mochten combineren zonder meerprijs. De avond zelf bleken we toch een meerprijs te moeten betalen als verschillende menu's gecombineerd werden, terwijl we met op één na een compleet dezelfde menu kozen. Ook iemand die ziek gevallen was hebben we moeten voor betalen. Naar klantenservice vind ik dit dan ook een buis. Anders was het eten goed, maar prijs kwaliteit gemiddeld. Het kader is gezellig en ook een mooie binnentuin.

Eloise84
Beoordeeld op: onbekend

Heel lekker

Een supergoede kok: heel smaakvol en mooi gedresseerd. Een mooie plaats om te genieten!

Jeroen
Beoordeeld op: onbekend

zeer verfijnde keuken, zeer vriendelijke bedien...

zeer verfijnde keuken, zeer vriendelijke bediening. Een aanrader. Reken wel € 50 pp

Bernard
Beoordeeld op: onbekend

Originele en verfijnde menukaart. Zeer goede...

Originele en verfijnde menukaart. Zeer goede bediening in gezellige omgeving. Eerlijke prijs/kwaliteit verhouding.

Günther
Beoordeeld op: onbekend

Heel lekker restaurant met fantastische bedieni...

Heel lekker restaurant met fantastische bediening door Jochen D'Hollander. Verrassende gerechten in een mooi kader. Een aanrader voor iedereen.

Alle beoordelingen van dit restaurant