16/20 Gault&Millau
2 Michelin sterren
Leenstraat 28 8870 IZEGEM
Keuken
Budget
€€€
Openingsuren
Nu gesloten Openingsuren
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.0 Gebaseerd op 149 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
149 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
eric
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral
Beoordeeld op: 12/10/2019
eric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vlotte bediening en heerlijke gerechten. De...

Vlotte bediening en heerlijke gerechten. De koffie die we nadien bijbesteld hadden kwam op €12 voor een déca met 4 mini-gebakjes. Geslaagde namiddag!!!

Martine
Beoordeeld op: onbekend
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

gewoon heerlijk verdient zeker 2* !

wij waren super tevreden over onze avond . de menu was gewoonweg heerlijk een van de betere in onze reeks restaurants met * bezoeken ! hier komen wij graag nog terug ! tevens zullen wij dit restaurant aanraden aan onze vrienden . service kan echt wel beter .. brood zit nog in de oven even geduld ??? , zelf 2 maal om water en koffie moeten vragen ... vertrokken en geen kat die het heeft gemerkt . ook is het interieur echt wel gedateerd .

placeholder
Bruno
Beoordeeld op: onbekend

Ontgoocheld terug naar buiten...

Héél goede ontvangst door de gastvrouw en een serveerster. We waren stipt om 12u al in de zaak, omdat we nog moesten werken, wat ik ook meedeelde aan de gastvrouw. De sommelier kwam op terras de aperitieven vertellen, ik nam de coctail wat verfrissend was. Hij stelde het menu voor wat ons beiden aansprak. Een éérste (zo voorgesteld) amuse werd ons gegeven maar een tweede bleef echter uit? We waren eerst binnen, volgende klanten kwamen zéker een kwartier later dan ons. We werden echter samen bediend met nog twee andere tafels, keuken gaf dus drie tafels zelfde moment door. Toen we binnen plaats namen vroeg ikzelf aangepaste wijn en mijn vrouw spuitwater. Meermaals echter bleven de glazen spuitwater leeg en telkens moesten we erom vragen...Ok dat de fles niet op tafel wordt geplaatst maar aangezien er maar 7 tafels bezet waren en er 3 personeelsleden in de zaal rondliepen, moet dit toch opgemerkt worden!? Bij het voorgerecht werd er een ingrediënt (crumble) vergeten op mijn bord (ik kon vergelijken, vrouw nam hetzelfde :-). Niet onoverkomelijk, kan gebeuren, maar het is de cumulatie die het doet... Ondertussen waren we al iets na 15u (een lunchmenu...!?) en we kregen beide een koffie... Versnaperingen bleven na en tegen dat die eraan kwamen, was onze koffie al uit! Dan maar nog elk een koffie besteld(nogmaals elk 10 euro aangerekend, ondanks hun fout!). We zaten al serieus in tijdnood en vroegen de rekening, die nog een kwartier uitbleef! Serieus ontgoocheld naar buiten, we hebben al diverse sterrenzaken bezocht maar nog nooit zo'n negatieve ervaring gehad!

placeholder
Freddy
Beoordeeld op: onbekend
Freddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

La durée - Restodays

Restodays was een ideale gelegenheid om met een 2** restaurant even kennis te maken.Alles van het begin tot laatste dessertje was fantastisch lekker! Enige puntjes van kritiek: - Voor een 2** restaurant...Hoofdgerecht "Mechelse koekoek"?? en geen andere keuze mogelijkheid. - Bediening vriendelijk, maar... zelf moeten aandringen om de rode wijn even te laten proeven en gedurende het eten water bij te schenken. - Vraag om melk bij de koffie te krijgen. Niettemin een aanrader.

placeholder
Noeke-Davy
Beoordeeld op: onbekend

Voor herhaling vatbaar!

Super gegeten, leuke ervaring!

placeholder
Sofie
Beoordeeld op: onbekend
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename kennismaking

Jeugdig, vlot, professioneel personeel. Lekkere huiscoctails en de gerechten vergezeld door de lekkerste streekbiertjes. Maar vooral frisse en superlekkere zaken op het bord.

placeholder
Elise
Beoordeeld op: onbekend
Elise beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Topkwalitei

Voor de 3de maal zijn we langsgekomen en steeds wordt je joviaal verwelkomd en bediend. Echte gastvriendelijkheid die iedere persoon waardeert en zich meteen doet thuisvoelen. De amuses zijn speciaal en topgeserveerd met een mooi smaakpallet die alles tot zijn recht doet komen. Alle gerechten zijn tevens top, dingen die je anders niet graag eet, zorgt Angelo voor dat deze echt gewaardeerd kunnen worden omdat alles mooi in samenspraak tot z'n recht doet komen. Prijs kwaliteit zijn ze zeker aan te raden. De aangepaste wijnen zijn een perfect aanvaardbare prijs dat iedereen kan betalen en die het gerecht nog meer tot z'n recht doet komen. Bij het verlaten krijgen we altijd Angelo zelf ook nog een keertje te zien wat toch een teken van dankbaarheid uit straalt naar de klanten toen. Echt goed bezig, doe zo verder. Voor herhaling vatbaar!

CHRISTINE
Beoordeeld op: onbekend
CHRISTINE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Super ! !

Zeker een aanrader - alles was tip top in orde - Zeer lekker ! !

Bvba
Beoordeeld op: onbekend
Bvba beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

Heerlijk

Tweede maal in La Durée. We waren een beetje afgeschrikt door sommige recente kritieken hier op de site maar laten direct weten dat die onterecht waren. Alles, van het hapje tot het laatste dessertje, was fantastisch lekker. Enige puntje van kritiek was dat het deze keer iets te traag ging. Om 1h moest de koffie nog bediend worden. Dat is veel te lang aan tafel zitten. Maar al de rest was top. Een aanrader, wie hier niets lust weet niet wat fijn en lekker is. Wij komen absoluut nog terug!

miel
Beoordeeld op: onbekend

geldgewin

op 22 oktober 2014 heel lekker gegeten bij La Duree. Ook de aangepaste wijnen waren van uitstekende kwaliteit, een pluim voor de sommelier. Wat me echter stoorde bij de rekening (390 euro voor 2 pers.) was dat ons 2 liter water aangerekend werd. Twee liter water voor 2 personen? Ik maakte er een opmerking over toen men me de rekening aanbood. Het meisje zou het eens navragen bij haar collega en kwam even later met de betaalautomaat terug, over het water geen woord. Nogmaals vroeg ik hoe het zat met dat water. 'Er is nog water in de fles als u wil' was het antwoord. Nu, het moet gezegd, te pas en vooral te onpas werd je glas bijgevuld, bij de wijnen gebeurde dit niet tenzij je er zelf naar vroeg en of je een tweede kopje koffie wilde (10 euro per kop) werd ook niet gevraagd. Wat ik ook storend vond was het gevraag of je een lepeltje kaviaar bij je gerecht wilde (20 euro), kaas (20 euro) voor het dessert of ter vervanging van het dessert (10 euro). En nog voor het menu begon kwamen ze rond met een witte truffel waarmee men tegen een supplement een pasta gerecht en plus kon maken. Kortom, alles werd er aan gedaan om je zoveel mogelijk te laten consumeren. Ik heb i.v.m. het water een mailtje gestuurd naar het restaurant maar bijna twee weken later wacht ik nog steeds op antwoord. Het eten was top, de randactiviteiten echter bedroevend.

Alle beoordelingen van dit restaurant