Beoordelingen van La Calabria

47 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
47 beoordelingen
datum score
[anonymous]
Beoordeeld op: 29/11/2018
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We voelen ons altijd welkom. Men voelt zich...

We voelen ons altijd welkom. Men voelt zich thuis. Heel lekker eten en de patron maakt tijd voor een praatje.

Guido V.
Beoordeeld op: 25/11/2018
Guido V. beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Het is altijd aangenaam vertoeven en vriendelij...

Het is altijd aangenaam vertoeven en vriendelijke bediening Guido

Paul v.
Beoordeeld op: 21/11/2018
Paul v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was opnieuw superlekker, zoals steeds...

Het eten was opnieuw superlekker, zoals steeds trouwens. Bediening ook weer vlot, attent en vriendelijk !

Michel
Beoordeeld op: 08/10/2018
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijk personeel. Hier komt men tot rust...

Vriendelijk personeel. Hier komt men tot rust en kan je genieten van het lekkere eten. Kleine aanpassingen in het menu zijn mogelijk.

Patrick D.
Beoordeeld op: 08/10/2018
Patrick D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was super lekker, de bediening vriende...

Het eten was super lekker, de bediening vriendelijk en goed en de prijs ook goed. Goede sfeer om lekker te eten.

Barbara
Beoordeeld op: 17/09/2018
Barbara beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

heel vriendelijk en lekker...

heel vriendelijk en lekker

Luc D.
Beoordeeld op: 12/09/2018
Luc D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige zaak, vriendelijke mensen en heel...

Gezellige zaak, vriendelijke mensen en heel lekker eten en zeker meer dan genoeg. Een aanradertje

wim v.
Beoordeeld op: 01/09/2018
wim v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker....

Heel lekker.

Kristof V.
Beoordeeld op: 30/08/2018
Kristof V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke mensen en lekker eten...

Vriendelijke mensen en lekker eten

Ann
Beoordeeld op: 26/08/2018
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Uitgebreide kaart, zeer vriendelijke bediening,...

Uitgebreide kaart, zeer vriendelijke bediening, gezellige sfeer.

datum score