Beoordelingen van 't Stoveke (het Stoveke)

1380 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
1380 beoordelingen
datum score
Elke
Beoordeeld op: 27/11/2022
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijk, lekker, gezellig...

Vriendelijk, lekker, gezellig

Jorre
Beoordeeld op: 27/11/2022
Jorre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Wij waren niet tevreden. De zonnevis was te...

Wij waren niet tevreden. De zonnevis was te ver gegaard en glazig. Bij de tilapiafilet hadden we twijfels over de versheid... we hebben daarnaast bijna 1u moeten wachten op het hoofdgerecht.

Ann
Beoordeeld op: 25/11/2022
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was perfect! Superlekker! Vriendelijke...

Het was perfect! Superlekker! Vriendelijke maar discrete bediening.

Boudewijn
Beoordeeld op: 25/11/2022
Boudewijn beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

ZEER tevreden...

ZEER tevreden

Luc
Beoordeeld op: 22/11/2022
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het eten was heel lekker met verrassende smaken...

Het eten was heel lekker met verrassende smakencombinaties Vriendelijke ontvangst en prachtig interieur. Zeker goede prijs/kwaliteit verhouding.

Claire
Beoordeeld op: 22/11/2022
Claire beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Mijn vriend en ik ons eerste bezoek aan 't...

Mijn vriend en ik ons eerste bezoek aan 't Stoveke samen met mijn broer die daar vaste klant is! Wat een vriendelijke ontvangst en bediening, een rustige sfeer en het eten overweldigend lekker. We hebben alvast voor een tweede maal gereserveerd binnen 14 dagen! Tot dan!

Abigail
Beoordeeld op: 20/11/2022
Abigail beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het eten was heerlijk. De menu was heel schappe...

Het eten was heerlijk. De menu was heel schappelijk van prijs. Ik had meer dan voldoende gegeten

August
Beoordeeld op: 20/11/2022
August beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker aan schappelijke prijs. Zeer goede...

Heel lekker aan schappelijke prijs. Zeer goede ontvangst en bediening.

Frans
Beoordeeld op: 18/11/2022
Frans beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles OK....

Alles OK.

Geert
Beoordeeld op: 14/11/2022
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

service prijs - kwaliteit...

service prijs - kwaliteit

datum score