Beoordelingen van 't Stoveke (het Stoveke)

675 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
675 beoordelingen
datum score
Catherine
Beoordeeld op: 11/12/2018
Catherine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gewoon het beste restaurant tot ver in de omtre...

Gewoon het beste restaurant tot ver in de omtrek! Geniale chef, superbediening, prachtig kader, wat wil een mens nog meer?

Kathleen B.
Beoordeeld op: 09/12/2018
Kathleen B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

vriendelijke ontvangst zeer goede prijs kwalite...

vriendelijke ontvangst zeer goede prijs kwaliteit verhouding mooi verzorgd/gedresseerd - er wordt gelet op details super lekker en voldoende grote porties een echte aanrader

Filip
Beoordeeld op: 09/12/2018
Filip beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heerlijke keuken met een perfecte service! Top...

Heerlijke keuken met een perfecte service! Top Bart en Gert

Patrick
Beoordeeld op: 09/12/2018
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer lekker eten,goede ontvangst en zeer vriend...

zeer lekker eten,goede ontvangst en zeer vriendelijk personeel

Hugo
Beoordeeld op: 08/12/2018
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten: subliem: een bom aan smaken, een...

Het eten: subliem: een bom aan smaken, een schilderijtje op het bord! Vriendelijke bediening, mooi interieur. Prijs/kwaliteit: kan niet beter. Ons favoriet restaurant!

Chantal V.
Beoordeeld op: 07/12/2018
Chantal V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten. Goede bediening...

Lekker eten. Goede bediening

Yvan D.
Beoordeeld op: 03/12/2018
Yvan D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Van het binnen komen tot het buiten gaan gewoon...

Van het binnen komen tot het buiten gaan gewoonweg super!!!

Karina B.
Beoordeeld op: 02/12/2018
Karina B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekkere gerechten en mooie presentatie maar...

Lekkere gerechten en mooie presentatie maar heel lang gewacht op de gerechten (vooral hoofd rond 23.30!) zonder verwittiging.

Moniek
Beoordeeld op: 28/11/2018
Moniek beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is er altijd superlekker en ik kom er al...

Het is er altijd superlekker en ik kom er al jaaaaren ! De bediening is vlot en correct maar ook vriendelijk. Het is er mooi en gezellig binnen en ‘s zomers is het zaaalalig vertoeven op het prachtige terras. EN de prijs-kwaliteitverhouding klopt. Kortom : ‘t Stoveke is mijn nr 1!

Danny V.
Beoordeeld op: 26/11/2018
Danny V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten Attent personeel...

Lekker eten Attent personeel

datum score