Beoordelingen van 't Stoveke (het Stoveke)

1142 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
1142 beoordelingen
datum score
wim
Beoordeeld op: 16/10/2021
wim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en ikbwas in goed gezelschap.. we gaan...

Lekker en ikbwas in goed gezelschap.. we gaan nog terug, maar de lichten mogen iets meer gedimpt worden… gezelliger…

Dirk
Beoordeeld op: 16/10/2021
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit zit zeker goed. Zeer aangenaam...

Prijs/kwaliteit zit zeker goed. Zeer aangenaam en gezellig kader. Vlotte bediening. Klassieke keuken, back to de roots.Enige tip, misschien iets minder zout gebruiken, maar dit kan natuurlijk persoonlijk zijn.

Wim
Beoordeeld op: 16/10/2021
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekker en verzorgd,vriendelijke bediening,...

Heel lekker en verzorgd,vriendelijke bediening,kortom helemaal in orde.

sylvie
Beoordeeld op: 10/10/2021
sylvie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en erg vriendelijke bediening. Minp...

Lekker eten en erg vriendelijke bediening. Minpunt: Ganzeleverhapje: onnodig dierenleed!!

Bram
Beoordeeld op: 10/10/2021
Bram beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Dit restaurant straalt klasse uit (bediening...

Dit restaurant straalt klasse uit (bediening + kader), maar zowel de sfeer als het eten blijven eerlijk en ongedwongen. 't Stoveke staat al jaren garant voor geweldig lekker eten, met een gevarieerd menu waar je geen slechte keuze uit kunt maken.

Nancy
Beoordeeld op: 10/10/2021
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De bediening en het eten waren top....

De bediening en het eten waren top.

Hendrik
Beoordeeld op: 09/10/2021
Hendrik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke correcte bediening, Eten superlek...

Vriendelijke correcte bediening, Eten superlekker en zeer goed op smaak. prijs kwaliteit correct

rudy
Beoordeeld op: 09/10/2021
rudy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Kwaliteit food & wijnen. Het niet krokante...

Kwaliteit food & wijnen. Het niet krokante broodje was een minpuntje.

Martine
Beoordeeld op: 03/10/2021
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer vriendelijke bediening. Het eten was top,...

Zeer vriendelijke bediening. Het eten was top, zeer lekker bereid. De gerechten kwamen vlot. Ga zeker nog terug.

Rudy
Beoordeeld op: 03/10/2021
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het tafeltje aan het raam was super gezellig...

Het tafeltje aan het raam was super gezellig het eten was zeer lekker en goed warm geserveerd de bediening was dik in orde ons etentje was gewoon toppie een dikke proficiat aan het volledige team ook achter de schermen

datum score