Beoordelingen van 't Stoveke (het Stoveke)

1055 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
1055 beoordelingen
datum score
Magda
Beoordeeld op: 19/10/2020
Magda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer vriendelijk onthaal en bediening. Er was...

Zeer vriendelijk onthaal en bediening. Er was genoeg ruimte tussen de verschillende gerechten. Wij hebben een mooie middag gehad, was zeer lekker, voor herhaling vatbaar.

Eddy
Beoordeeld op: 18/10/2020
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten, mooi gepresenteerd en prima...

Heel lekker eten, mooi gepresenteerd en prima bediening.

Bart
Beoordeeld op: 17/10/2020
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lunchmenu was zeer lekker. Corona-maatregelen...

Lunchmenu was zeer lekker. Corona-maatregelen werden goed toegepast.

Erwin
Beoordeeld op: 14/10/2020
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

prima service en lekker gegeten...

prima service en lekker gegeten

Chris
Beoordeeld op: 13/10/2020
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

LEKKER ETEN/GOEDE SERVICE...

LEKKER ETEN/GOEDE SERVICE

Annick
Beoordeeld op: 12/10/2020
Annick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke correcte bediening. Duidelijke...

Vriendelijke correcte bediening. Duidelijke uitleg over de gerechten. Alles volgens de Coronaregels.

Luc
Beoordeeld op: 12/10/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Een heel vriendelijke ontvangst en een vlotte...

Een heel vriendelijke ontvangst en een vlotte bediening. Het menu is lekker, alle spijzen zijn zelf gemaakt en vooral het zelfgemaakte dessert ( ijskreem) is een aanrader! De prijs -kwaliteit is zeer gunstig. Het restaurant is knap ingericht en gezellig. Kortom een sterke aanrader.

Annick
Beoordeeld op: 12/10/2020
Annick beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel aangenaam kader met uitermate respect...

Heel aangenaam kader met uitermate respect voor de veiligheidsmaatregelen in kader van COVID-19. Zeer lekker eten, vriendelijke bediening, ... kortom zeker voor herhaling vatbaar.

Anneke
Beoordeeld op: 10/10/2020
Anneke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was goed verzorgd en lekker. Prijs kwalit...

Alles was goed verzorgd en lekker. Prijs kwaliteit goed bediening ook. Aanrader.

Erna
Beoordeeld op: 06/10/2020
Erna beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik was héél tevreden want heb voor kalfszwezeri...

Ik was héél tevreden want heb voor kalfszwezeriken gekozen, maar mijn partner voor tarbot. Saus van tarbot was smaakvol maar helaas de tarbot was iet te ver gegaard. Kalfszwezeriken waren top, en een heel mooie portie. We komen zeker terug. Prijs/kwaliteit een voltreffer.

datum score