Beoordelingen van 't Stoveke (het Stoveke)

937 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
937 beoordelingen
datum score
Dirk
Beoordeeld op: 18/02/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We stuurden een mail i.v.m. De rekening maar...

We stuurden een mail i.v.m. De rekening maar kregen hierop nog steeds geen antwoord

Niels
Beoordeeld op: 18/02/2020
Niels beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Enorm vriendelijke bediening & zeer lekker...

Enorm vriendelijke bediening & zeer lekker eten. Meer kan een mens zich niet wensen op restaurant.

Antoine
Beoordeeld op: 18/02/2020
Antoine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer goede lunch met de juiste ingrediënten bel...

zeer goede lunch met de juiste ingrediënten beleefde en vlotte bediening ondanks een vol restaurant kleine vraag: waarom geen menukaart? Sommige gerechten zijn moeilijk te onthouden.

Pierre
Beoordeeld op: 17/02/2020
Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Niets verkeerd met het eten, ik heb de keuken...

Niets verkeerd met het eten, ik heb de keuken dan ook uitgebreid gefeliciteerd. Maar de bediening was hopeloos traag. Ik had de indruk dat er voor de eerst aangekomenen een strategie opgezet was om tijd te rekken, zodat op den duur zowat iedereen, wat ook het aankomstuur was, samen bediend zou worden. Als dat de bedoeling is, geef dan op het reserveringsformulier gewoon aan dat de service begint om bijvoorbeeld 20:00, zodat je als jklant weet dat het geen zin heeft om om 19:00 te boeken.

Christ
Beoordeeld op: 16/02/2020

zeer lekker en zeer vlotte bediening, hetgeen...

zeer lekker en zeer vlotte bediening, hetgeen we hier gewoon zijn spijts bepaalde tegenovergestelde commentaren. Mannelijke ober is top ! (witte martini - geen wijn man)

Davy
Beoordeeld op: 16/02/2020
Davy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals altijd lekker eten en een perfecte servic...

Zoals altijd lekker eten en een perfecte service!

placeholder
André
Beoordeeld op: 15/02/2020
André beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer tevreden , lekker en fijn gegeten voor...

Zeer tevreden , lekker en fijn gegeten voor de prijs . De wijn was aangenaam om te drinken. Zeer fijne en vriendelijke ontvangst en bediening. Kortom voor ons gezelschap is het voor herhaling vatbaar Komen zeker terug . Dank u.

Isabelle
Beoordeeld op: 15/02/2020
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel vriendelijk onthaal en bediening, heerlijk...

Heel vriendelijk onthaal en bediening, heerlijk rustig dineren. De borden zijn steeds pareltjes die afgeleverd worden en die vooral fantastisch lekker smaken! Dankjewel Bart en team!

antoine
Beoordeeld op: 15/02/2020
antoine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

De keuken is er echt prima en er wordt goed...

De keuken is er echt prima en er wordt goed rekening gehouden met de wensen en allergie van de bezoekers. Een minpunt is de lange wachttijden, maar toch een aan te bevelen restaurant

Gunnar
Beoordeeld op: 15/02/2020
Gunnar beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

sfeer en gezelligheid.Mooi menu...

sfeer en gezelligheid.Mooi menu

datum score