Beoordelingen van 't Stoveke (het Stoveke)

778 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
778 beoordelingen
datum score
marina
Beoordeeld op: 30/03/2019
marina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten aan betaalbare prijs....

lekker eten aan betaalbare prijs.

Hilde R.
Beoordeeld op: 26/03/2019
Hilde R. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig interieur, goede prijs/kwaliteit verho...

gezellig interieur, goede prijs/kwaliteit verhouding, lekkere smakencombinatie, wijnen van goede kwaliteit

Jan
Beoordeeld op: 26/03/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

We hadden een business vergadering en mochten...

We hadden een business vergadering en mochten apart gaan zitten in de Orangerie. Zeer vlotte bediening. We namen het kreeftenmenu. Zowel voorgerecht als hoofdgerecht een zeer lekkere kreeft. Daarna nog dessert en verzorgde koffie. Goede meeting ook.

Mel
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 25/03/2019
Mel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Aangenaam kader, discrete professionele service...

Aangenaam kader, discrete professionele service, verse ingrediënten, mooie bordschikking .... Het blijft mij verbazen dat dit restaurant nog geen Gault Millau score heeft ... Wij zijn en blijven fan!

Yvan
Beoordeeld op: 24/03/2019
Yvan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening en lekker eten...

Vlotte bediening en lekker eten

Luc
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 24/03/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten en heel vriendelijke bedien...

Heel lekker gegeten en heel vriendelijke bediening

Geerts
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 24/03/2019
Geerts beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Steeds vriendelijk , gezellige locatie , en...

Steeds vriendelijk , gezellige locatie , en super lekker. Al meermaals geweest en is een aanrader . Prijskwaliteit valt super goed mee .

GEERT
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 24/03/2019
GEERT beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gezellig kader. Lekker menuutje in het kader...

Gezellig kader. Lekker menuutje in het kader van Resto Days.

Carine V.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 24/03/2019
Carine V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Fijne ontvangt en vlotte service. Eten was...

Fijne ontvangt en vlotte service. Eten was lekker.

Annick
Beoordeeld op: 23/03/2019
Annick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Altijd heerlijk tafelen, super vriendelijk...

Altijd heerlijk tafelen, super vriendelijk bediening. We komen terug.

datum score