Beoordelingen van 't Stoveke (het Stoveke)

775 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
775 beoordelingen
datum score
Frank
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 23/03/2019
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Anderhalf uur moeten wachten op het hoofdgerech...

Anderhalf uur moeten wachten op het hoofdgerecht en de uitleg van de serveerster de zaal is vol. We hadden de Resto days menu besteld op voorhand. Sorry maar hier kom ik niet meer

Eddy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 23/03/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De kwaliteit van het eten was echt dik in orde....

De kwaliteit van het eten was echt dik in orde. Er waren spijtig genoeg ook enkele minpuntjes : - geen drankkaart (de garcon-eigenaar snelde van tafeltje naar tafeltje en stelde 2of 3 suggesties voor) - wachttijden waren te lang (3-gangenmenu - om 12 u 30 aangekomen, om 15 u dessert gekregen)

jacques
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 23/03/2019
jacques beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

lunch gegeten in het kader van de restodays...

lunch gegeten in het kader van de restodays was top, attente bediening in een aangenaam kader.

Henri
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 23/03/2019
Henri beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker eten, goede bediening, en zeer...

Zeer lekker eten, goede bediening, en zeer vriendelijk onthaal.

frederic
Beoordeeld op: 22/03/2019
frederic beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eerst en vooral de prijs kwaliteit en dan nog...

Eerst en vooral de prijs kwaliteit en dan nog de vlotte bediening daarboven.alles gebeurt in een mooi kader. een aanrader voor iedereen..

Geert
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 22/03/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gereserveerd met speciaal menu resto days en...

Gereserveerd met speciaal menu resto days en aangenaam verrast we merken dat er menus zijn vanaf 35 euro op andere dagen, wat heel redelijk is we komen zeker terug

Dave
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 20/03/2019
Dave beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten in een mooie setting....

Lekker eten in een mooie setting.

Annie
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 20/03/2019
Annie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Lekker eten, mooie locatie....

Lekker eten, mooie locatie.

marc
Beoordeeld op: 20/03/2019
marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

voor de zoveelste maal keerden we tevreden...

voor de zoveelste maal keerden we tevreden terug, in principe was het nu zelfs nog beter dank zij de rest days

André
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 20/03/2019
André beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten, zeer vriendelijke bedienig ondanks...

Lekker eten, zeer vriendelijke bedienig ondanks een bijna volledig gevulde zaal.Een aanrader.

datum score