Beoordelingen van 't Stoveke (het Stoveke)

775 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
775 beoordelingen
datum score
Christine
Beoordeeld op: 09/04/2019
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegetenen mooi kader !...

Lekker gegetenen mooi kader !

Pascal D.
Beoordeeld op: 07/04/2019
Pascal D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Eten heel smaakvol, mooie presentatie. Super...

Eten heel smaakvol, mooie presentatie. Super bediening. Prijs-kwaliteit ok.

Carine
Beoordeeld op: 07/04/2019
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ondanks de drukte toch met glimlach bediend...

Ondanks de drukte toch met glimlach bediend worden, dat is professionaliteit. De lunch was lekker, dat is daar altijd het geval.

Hugo
Beoordeeld op: 06/04/2019
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alles top! Wij gaan graag uit eten en dit...

Alles top! Wij gaan graag uit eten en dit is voor ons nr 1! Lekker eten, vriendelijk personeel, alles netjes...

Kathleen W.
Beoordeeld op: 06/04/2019
Kathleen W. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekker eten, professionele bediening !...

Heel lekker eten, professionele bediening !

Liefke
Beoordeeld op: 05/04/2019
Liefke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Prima bediening, superlekker eten! Een aanrader...

Prima bediening, superlekker eten! Een aanrader.

Jacqueline
Beoordeeld op: 02/04/2019
Jacqueline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten is lekker, de bediening correct, het...

Het eten is lekker, de bediening correct, het kader aangenaam

marina
Beoordeeld op: 30/03/2019
marina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten aan betaalbare prijs....

lekker eten aan betaalbare prijs.

Hilde R.
Beoordeeld op: 26/03/2019
Hilde R. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig interieur, goede prijs/kwaliteit verho...

gezellig interieur, goede prijs/kwaliteit verhouding, lekkere smakencombinatie, wijnen van goede kwaliteit

Jan
Beoordeeld op: 26/03/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

We hadden een business vergadering en mochten...

We hadden een business vergadering en mochten apart gaan zitten in de Orangerie. Zeer vlotte bediening. We namen het kreeftenmenu. Zowel voorgerecht als hoofdgerecht een zeer lekkere kreeft. Daarna nog dessert en verzorgde koffie. Goede meeting ook.

datum score