Beoordelingen van 't Stoveke (het Stoveke)

778 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
778 beoordelingen
datum score
Martine
Beoordeeld op: 23/04/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

eten was superlekker, heel gezellig buiten...

eten was superlekker, heel gezellig buiten kunnen eten door het goede weer, heel rustig

Evelyne
Beoordeeld op: 23/04/2019
Evelyne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was heel lekker, gezellige sfeer en...

Het eten was heel lekker, gezellige sfeer en vriendelijke bediening

Pascal D.
Beoordeeld op: 07/04/2019
Pascal D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Eten heel smaakvol, mooie presentatie. Super...

Eten heel smaakvol, mooie presentatie. Super bediening. Prijs-kwaliteit ok.

Hugo
Beoordeeld op: 06/04/2019
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alles top! Wij gaan graag uit eten en dit...

Alles top! Wij gaan graag uit eten en dit is voor ons nr 1! Lekker eten, vriendelijk personeel, alles netjes...

Geerts
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 24/03/2019
Geerts beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Steeds vriendelijk , gezellige locatie , en...

Steeds vriendelijk , gezellige locatie , en super lekker. Al meermaals geweest en is een aanrader . Prijskwaliteit valt super goed mee .

LUC
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 23/03/2019
LUC beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig interieur, lekker eten, verzorgde...

gezellig interieur, lekker eten, verzorgde bediening : TOP

jacques
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 23/03/2019
jacques beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

lunch gegeten in het kader van de restodays...

lunch gegeten in het kader van de restodays was top, attente bediening in een aangenaam kader.

Henri
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 23/03/2019
Henri beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker eten, goede bediening, en zeer...

Zeer lekker eten, goede bediening, en zeer vriendelijk onthaal.

frederic
Beoordeeld op: 22/03/2019
frederic beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eerst en vooral de prijs kwaliteit en dan nog...

Eerst en vooral de prijs kwaliteit en dan nog de vlotte bediening daarboven.alles gebeurt in een mooi kader. een aanrader voor iedereen..

marc
Beoordeeld op: 20/03/2019
marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

voor de zoveelste maal keerden we tevreden...

voor de zoveelste maal keerden we tevreden terug, in principe was het nu zelfs nog beter dank zij de rest days

datum score