Beoordelingen van 't Stoveke (het Stoveke)

820 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
820 beoordelingen
datum score
Luc
Beoordeeld op: 15/07/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede verhouding prijs / kwaliteit: Lekker...

Goede verhouding prijs / kwaliteit: Lekker eten. Vriendelijke ontvangst. Fijne bediening.

walter
Beoordeeld op: 13/07/2019
walter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

het eten was zeer lekker. met nadruk op zeer....

het eten was zeer lekker. met nadruk op zeer. bediening vriendelijke . goed hapje bij aperitief en bij de koffie ook nog een extraatje. ruime "lunch" keuze. 't stoveke is echt een aanrader. Beste restaurant in de nabije omgeving volgens mij

Davy
Beoordeeld op: 07/07/2019
Davy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Nooit een teleurstelling, een plaats waar je...

Nooit een teleurstelling, een plaats waar je kan komen met vrienden. Top eten en service!

Johan
Beoordeeld op: 07/07/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Van begin tot einde tot einde super, bij elke...

Van begin tot einde tot einde super, bij elke vraag een vriendelijk antwoord. Het eten zeer verzorgd en lekker

Etienne
Beoordeeld op: 03/07/2019
Etienne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ik en mijn gasten waren zeer tevreden van ons...

Ik en mijn gasten waren zeer tevreden van ons restaurantbezoek. Lekker eten, perfecte bediening, een aanrader, we komen zeker terug.

Patrick
Beoordeeld op: 01/07/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Het eten was echt super. En elk bord was echt...

Het eten was echt super. En elk bord was echt een foto waard. Tevens een hele vriendelijke bediening. We komen zeker terug!

Georges
Beoordeeld op: 29/06/2019
Georges beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Toprestaurant met gezellig tuinterras en vijver...

Toprestaurant met gezellig tuinterras en vijver. Super lekker gegeten met vriendelijke bediening

willy
Beoordeeld op: 28/06/2019
willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Kwaliteit eten perfect, keuze mogelijkheid...

Kwaliteit eten perfect, keuze mogelijkheid uifgebreid, bediening vriendelijk en verzorgd, kader zeer gezellig

Ancy
Beoordeeld op: 28/06/2019
Ancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Fijn terras, vlotte bediening, lekker eten!...

Fijn terras, vlotte bediening, lekker eten!

Celine
Beoordeeld op: 24/06/2019
Celine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Een heerlijke ervaring! Mooi kader om te tafele...

Een heerlijke ervaring! Mooi kader om te tafelen. Heerlijk eten en top bediening!

datum score